Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Bunkóság=őszinteség? Miért...

Bunkóság=őszinteség? Miért fáj mindenkinek ennyire az igazság?

Figyelt kérdés

Az elmúlt néhány hónapban elegem lett a gyerekkori jó barátaimból is. 15-20 éve ismerem őket, de most hogy komoly kapcsolatuk lett, valahogy elfelejtekztek rólam, noha nekem mikor volt barátnőm, és ők voltak a sz*rba, mindig elmentem velük szórakozni.

Brutálisan őszintén elmondtam nekik mit gondolok a kapcsolataikról, ez a 10x ujrakezdett de közben 3x megcsalt meg se vele se nélküle dolgokk nemmm...

Egy másik eset: szintén cimborám, és akkora papucs lett egy csaj miatt, hogy kvázi csettint, és ugrik, bármikor, bárhova. Mondtam neki, hogy irányít a csaj, johogy kényelmes neki egy olyasvalaki akit bármikor előhúzhat.

Éssakkor itt megint énlettem a bunkó szemétláda, "hozzánemértő"....jahh nemhát...

Csak mindneki akkora gyalázatos, papucs, kis lagymatag lett azért mert kaptak p*ncit.

Bárkinek elmondom a véleményem, a csajnak is: " figyi, te mit játszod itt magad, olyan fejed van mint egy fazéknak, kövér is vagy, és nyomod itt a szűzk/rvát, meghogy te 100 pasinak kellesz. néztélmár tükörbe?" hangzottak el számból a szavak, mert nembírtam már a nyálas, magasztos stílusát. Természetesen megint én lettem a tróger bunkó, és 3 pasinak csináltam sztem jó estét akik utánam "vigasztalták" XD

Nem meglepő hát hogy magamra hagytak a cimbik. S mivel nincs társaság, nicns haveri kör, ezért nem tudok ismerkedni sem.

A kérdés tulajdonképpen az is lenne, hogy az őszinteségemmel, és a kimondott gondolataimmal elüldöztem magam mellől az embereket, vagy csak talán sosem voltak ők igazi barátok?!

Nem voltam mindig ilyen. De az elmult idők sikertelenségei, nameg az hogy flegmán, és szánakozva néztek rám a lányok, ha véletlen emg mertem őket találni valamivel...nah neeee....Fordítottam, sportba, munkába ölöm minden erőmet, és sértek meg bárkit, aki nincs tisztában azzal, hogy hiába van l*k a lába között, azért még nem kell elszállnia magától....

23/F

2014. márc. 8. 20:59
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

talán. de én sosem voltam ennyire elvakultan benne egy kapcsoaltba,hogy msot mindent, eldobok a csajért...

Továbbá furának találom, hogy minden lány normális, férfias pasiért sír, aki nem papucs, meg nyekenyóka...erre kikekl jönnek össze? hát persze hogy behódoló mindenre rábólintó srácokkal.

am a fröcsögés erre felé elvadult szexxel tűzdelt bulit jelent :D csak közlöm.. :D

2014. márc. 8. 21:41
 12/19 anonim ***** válasza:
Tudod, kérdező, egyszer majd te is leszel szerelmes. Akkor majd rádöbbensz, milyen aljas kis sumák bunkó módjára viselkedtél.
2014. márc. 8. 21:52
 13/19 anonim ***** válasza:
Én neked adok igazat, igaz valóban kissé bunkón szólaltál fel, de van, aki nem érdemel mást, hisz a szép szót úgysem értené meg. Inkább mondd el őszintén, amit gondolsz, mint te is benyalj másoknak mint mindenki más.
2014. márc. 8. 21:53
 14/19 A kérdező kommentje:
voltam már szerelmes! de akkor is tudtam, hogy mi aza büszkeség!!!!! és szakítottam időt a barátaimra, nem csípőből mint ők mostanba "bocs de "filmezünk" a csajommal"...
2014. márc. 8. 21:55
 15/19 anonim ***** válasza:
A szerelemnek és a barátságnak vannak fokozatai. Ha a szerelem erősebb, akkor nyilván nem veled fogja az időt múlatni, hanem a csajával filmezni. Főleg, ha bunkózol.
2014. márc. 9. 08:32
 16/19 A kérdező kommentje:

persze, megértem. de akkorsem kellene total papucsá válni, csakmert szerelmes vagyok.

érdekes, nekem mindigvolt időm a barátaimra, bármennyire voltam szerelmes, az ember valahol visszavárná ezeket a dolgokat. de semmi. és ígyhát ne lepődjenek meg ha kimondom a szemukbe mit gondolok róluk.

2014. márc. 9. 09:43
 17/19 anonim ***** válasza:
ne lepődj meg ha egyedül maradsz
2014. márc. 9. 09:47
 18/19 A kérdező kommentje:
nem lepődök...de egyenlőre még erősebb a büszkeség bennem, mintsem hogy kedves, nyálas papucska legyek.
2014. márc. 9. 19:37
 19/19 anonim ***** válasza:
ádám te vagy?:D
2014. szept. 19. 07:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!