Komolyan elvárja, hogy én hivjam?
Egy fiú valamelyik nap rámírt. KÉrdezte, hogy ismerkedhetünk-e. Azt válaszoltam, hogy nem vagyok ellene, erre a következő kérdés már az volt, hogy van-e barátom, szeretnék-e. Irtam, hogy most azonnal nem szeretnék, de ha majd jönni fog, nem fogok elbújni előle. Ekkor kérdezte, hogy nem akarok-e beszélni vele telefonon. És meg írtem, hogy nem, mert már 11 óra is volt, plusz semmi kedvem nem volt. Kérdeztem, nem haragszik-e. írta, hogy de igen. Én meg szándékosan nem is irtam neki, ha haragszik, hát haragudjon. Erre ma írta, hogy boldog nőnapot, és hogy nem akarom-e felhívni. Irtam neki, hogy nem is tudom a számát, erre elküldte,,,,most komolyan azt akarja, hogy még én hívjam?
Nem neki kellene???
szerintem ne foglalkozz vele.
azért akarja, hogy te hívd fel, mert egy fillért sem akar egy olyan csajra áldozni, aki nem teszi neki egyből szét a lábát. ha te hívod, akkor a te pénzed fogy, nem az övé.. egy ilyen nyomingerrel nehogy kezdjél!!!!!!!!!!
teljesen mindegy, ki kit hív fel egyébként.
de az, hogy a kisujját sem mozdítja a csajért, az baromira gáz...
mi a fenének küldi el a számát, ahelyett, hogy felhívna? talán fél? talán undorító? talán egy segg, akivel nem kellene foglalkozni? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!