Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Komolyan elvárja, hogy én hivjam?

Komolyan elvárja, hogy én hivjam?

Figyelt kérdés

Egy fiú valamelyik nap rámírt. KÉrdezte, hogy ismerkedhetünk-e. Azt válaszoltam, hogy nem vagyok ellene, erre a következő kérdés már az volt, hogy van-e barátom, szeretnék-e. Irtam, hogy most azonnal nem szeretnék, de ha majd jönni fog, nem fogok elbújni előle. Ekkor kérdezte, hogy nem akarok-e beszélni vele telefonon. És meg írtem, hogy nem, mert már 11 óra is volt, plusz semmi kedvem nem volt. Kérdeztem, nem haragszik-e. írta, hogy de igen. Én meg szándékosan nem is irtam neki, ha haragszik, hát haragudjon. Erre ma írta, hogy boldog nőnapot, és hogy nem akarom-e felhívni. Irtam neki, hogy nem is tudom a számát, erre elküldte,,,,most komolyan azt akarja, hogy még én hívjam?

Nem neki kellene???

2014. márc. 8. 20:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Bunkó egy srác,nem igazán tudja hogy kell ismerkedni...szerintem szard le!!;
2014. márc. 8. 20:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez egy paraszt,nem kell vele foglalkozni.
2014. márc. 8. 21:22
 3/5 anonim ***** válasza:

szerintem ne foglalkozz vele.

azért akarja, hogy te hívd fel, mert egy fillért sem akar egy olyan csajra áldozni, aki nem teszi neki egyből szét a lábát. ha te hívod, akkor a te pénzed fogy, nem az övé.. egy ilyen nyomingerrel nehogy kezdjél!!!!!!!!!!

2014. márc. 8. 23:01
 4/5 Nagy János22222 válasza:
Nem kruvára mindegy, ki-kit hív fel?
2014. márc. 9. 12:15
 5/5 anonim ***** válasza:

teljesen mindegy, ki kit hív fel egyébként.

de az, hogy a kisujját sem mozdítja a csajért, az baromira gáz...

mi a fenének küldi el a számát, ahelyett, hogy felhívna? talán fél? talán undorító? talán egy segg, akivel nem kellene foglalkozni? :D

2014. márc. 9. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!