Fiúk/férfiak! Komolyan csak csúnya nők fellelhetők a
GYIK-en? Van olyan akit szívesen megismernél?
Figyelt kérdés
Az első kérdés az itteni ismerősök állításai miatt kérdezem és mivel nő vagyok én nem tudhatom a választ. Csak annyi képet látok amit kérdéshez kiraknak.
A második kérdés meg csak úgy ha van olyan akinek ugye kint van a neve kit ismernél meg szívesen?
Tegnap küldött egy lány képet, és szép volt. :D 19/F
2014. márc. 3. 21:03
2/14 anonim válasza:
Nem! Nem,és nem megint! Én ismerek olyan csinos,és szexy csajokat is innen,hogy belágyulna az agyad,ha meglátnád :)
2014. márc. 3. 21:04
3/14 anonim válasza:
Nem! Van itt pár nagyon szép lány, pedig én eléggé kritikus vagyok.
2014. márc. 3. 21:04
4/14 anonim válasza:
Dehogy. Én más sok gyönyörű lánnyal találkoztam itt, és akadt hogy a valóéletben is volt hozzájuk szerencsém, volt aki rendes de voltak lelki sérültek is. Az igaz, hogy valószínűleg több olyan ember jár ide akinek önértékelési gondjai vannak mint sem olyan emberek aki teljes életet élnek. Valljuk be, ha meg lenne mindenünk foglalkoznánk ezzel az oldallal?
2014. márc. 3. 21:05
5/14 anonim válasza:
vannak itt jó nők! olyanok is, hogy még a szarukat is megennéd kiskanállal
2014. márc. 3. 21:05
6/14 anonim válasza:
és az ellentét, csúnya pasik tömkelege
2014. márc. 3. 21:06
7/14 anonim válasza:
Ha vanak itt csúnyák,akkor irjanak...De itt nincsennek!
2014. márc. 3. 21:06
8/14 anonim válasza:
Én is csak azoknak a külsejéről tudok bármit mondani, ide raktak már ki képet magukról. Vagy esetleg akik privátban küldtek. Szerintem van minden fajta lány, a nagyon rondától az átlagoson át egészen az elképesztően szépig. Rendszerint az "ugye, milyen ronda vagyok?" kérdések nagy részét tök szép csajok írják ki. :D
Hogy kit ismernék meg szívesen? Sablon válasz, de barátilag sok mindenkit, és nem csak a nagy nevek közül párat, de sokszor van, hogy egy-egy névtelen kérdezőt vagy válaszolót szívesen megismernék. Csak szerintem ez fordítva már nem igaz. :D
2014. márc. 3. 21:18
9/14 anonim válasza:
Én eddig csak csúnyácska lányokkal találkoztam. :(
2014. márc. 3. 21:25
10/14 anonim válasza:
Én is!
Amúgy poén, hogy valamiért neten keresztül mindenki szépnek képzeli el a csajokat :D aztán valahogy mégse azok szoktak ilyen helyeken megfordulni :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!