Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szeretne tőlem valami komolyab...

Szeretne tőlem valami komolyabbat?

Figyelt kérdés

Van egy fiú aki folyton keres engem,néha-néha bókol is.Viszont gyakran felhozza a szex témát,de amikor elmondtam neki hogy ez zavar akkor témát váltott és normálisan beszélgettünk tovább.Aztán megint jött azzal a témával és őszintén megmondtam neki hogy én is akarok erről beszélgetni de hanyagoljuk egy időre inkább...aztmondta hogy amíg csak vele beszéleg ilyesmiről addig nem számít helytelen cselekedetnek.Akkor ez jelentheti azt hogy komolyan gondolja velem?

Gyakran szóba hoz olyan időtöltéseket mint a filmezés,alvás,fürdés együtt.

2014. márc. 8. 20:19
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem komolyan gondolja, csak fiatal vágyik már a szexre, dúlnak a hormonjai és akaratlanul is mindig felhozza, pedig tudja hogy nem szabad. Szerintem adj neki egy esélyt, de azért legyél résen :).
2014. márc. 8. 20:21
 2/2 anonim ***** válasza:

Komolyan meg akar tömni!Elölről vagy hátulról azt ne kérdezd.

Ja talán szexen kívül is kellenél neki,TALÁN

2014. márc. 8. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!