Fiuk! Ha strandon szeretne valaki ismerkedni akkor az mennyire gaz ha (bikinit hord) es egy kicsit nem befele hanem kiall a koldoke? 16/l
Nem egy köldök miatt fognak megszeretni:)
Simán lehet úgy ismerkedni és szerintem örülj,hogy ez a "legnagyobb" gondod:) de ezt jó szándékból mondom!!!
Én is örülnék a helyedben: P és ne foglalkozz ezzel mert ettől még ugyanúgy kellesz egy fiúnak:)
Semennyire sem befolyásol,a lényeg az alakod úgymond...akkor "megfogod" a fiúk szemét a testeddel,utána beszélgettek és egyáltalán nem a köldököd fogja őt érdekelni:)
Jah, mert ez így megy, hogy márciusban eldöntöd, hogy nyáron szeretnél végre kapcsolatot? Édes...
A kérdésre is válaszolva: senkit nem fog zavarni. Csak te pörgöd túl a dolgot. Anyukádnak is ezt kellett volna mondani, ahelyett, hogy a műtétről beszélgettek. Ezt a baromságot...
Hát engem sokkal jobban zavar, hogy narancsbőr van a combomon, minthogyha ilyen köldököm lenne. Amikor úgy általánosságban jó csajnak nevezünk valakit, akkor amúgy is az összkép alapján tesszük, nem aszerint, hogy külön-külön mi hogy néz ki rajta :)
Ez ne zavarjon:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!