Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért felszínesség az, ha...

Miért felszínesség az, ha valaki nem akar összeállni olyannal, akinek nem tud vonzódni a külsejéhez?

Figyelt kérdés
És ezt miért csak a nőkre sütik rá többnyire?
2014. márc. 8. 11:44
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Most jogosan le bunkozhatnak a nők de férfitársaim nézzünk márt kőrbe a legjobb csajokat azok akasztják le akik ijen olyan jól néznek ki és/vagy vastag a pénztárcáljuk
2014. márc. 8. 12:46
 12/19 anonim ***** válasza:
És az örök sláger a brifi kérdése is megérkezett. Nem is csodálom, hogy az ilyen felfogású férfiaknak nincs nőjük
2014. márc. 8. 12:47
 13/19 anonim ***** válasza:
Urahara mert mit csinálnak a mai nők, ha nem azt?:) Csak megválogatják ki az illető. Hány nő megy szűzen mai világban férjhez?:D Szóval fogadjátok a férfiak közeledéseit bőven, de ezt ki is használjátok.
2014. márc. 8. 12:49
 14/19 anonim ***** válasza:

"Én nem nézek ki rosszul,nincs velem semmi baj,értelmesnek és normálisnak tartom magam és mások is,mégsem kellek egy nőnek sem."

Szóval szarul nézel ki.

Szedd már össze magad, ember...

2014. márc. 8. 13:04
 15/19 anonim ***** válasza:

"legjobb csajokat azok akasztják le akik ijen olyan jól néznek ki"

Na de te nem vagy felszínes, ezért ugyebár nem csak a legjobb csajokra hajtasz, ugye? Ott van a maradék 90%, bőven van miből válogatni.

apró megjegyzés: *ilyen-olyan

2014. márc. 8. 13:35
 16/19 anonim ***** válasza:
59%
nem felszínesség. gondolj bele, ha van egy jó személyiségű srác, és egy ugyanilyen srác, aki még helyes is, akkor melyiket választanád? miért gond az, ha mást választ valaki? aki ilyenért hisztizik, azzal nem is lennétek jó pár. kell,hogy legyen vonzalom, anélkül nem tud elindulni semmi, legalábbis maximum úgy, hogy lelkifurdalásod lesz
2014. márc. 8. 13:40
 17/19 anonim ***** válasza:
ohédesistenemohédesistenemohédesistenem
2014. márc. 8. 13:45
 18/19 anonim ***** válasza:
azért felszinessség, mert komoly kapcsolatban a másik személyisége iránt vonzódunk. hisz a lényegesen összetetteb, izgalmasabb, és élvezetesebb, mint a külső, ami ráadásul egy idő után veszit varázsából.
2014. márc. 8. 15:30
 19/19 anonim válasza:
Mert több r1b@nc van mint egoista p0cs. De az én ismeretségi körömben egyenlő mennyiségben találhatók. Egyszer megkedveltem vkit aztán elmondtam neki. És csak szórakozott velem.
2014. máj. 1. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!