Miért felszínesség az, ha valaki nem akar összeállni olyannal, akinek nem tud vonzódni a külsejéhez?
Szerinted miért?
Nekem a nők 80%-a külsőre bejön,és tudnék hozzájuk vonzódni.
Azonban ha megkérdeznél egy nőt erről,jó ha 10%-ot fog mondani.
Nos ez egy hatalmas eltérés,nem véletlenül vannak ekkora különbségek,és ez bizony a mai világban probléma ez a felszínesség,és nem véletlenül a nőkre sütik rá többnyire.
Én nem nézek ki rosszul,nincs velem semmi baj,értelmesnek és normálisnak tartom magam és mások is,mégsem kellek egy nőnek sem.De már beletörődtem így 8 év után.
Mert ismerni a szavak jelentését nem menő. Felszínes az, aki a külső alapján ítél. Ez persze lehet az az ítélet, hogy lefekszik az illetővel, akármilyen a belső. De ez a férfiakban is megvan.
Ahogy az is, hogy a külsőnek is vonzónak kell lennie ahhoz, hogy a belsőt meg akard ismerni. Ez nem felszínesség. És persze a vonzó nem egy egzakt fogalom. Nem mindenki ugyanahhoz vonzódik.
Nőtársaim!
Hajrá!
Álljunk össze mindenkivel aki az utcán oda jön hozzánk!
Nem szabad azt mondani, hogy nem jön be nekünk mert akkor l..tyók vagyunk. Problem solved
Nem felszínesség. (És szerintem Te sem gondolod komolyan, hogy az lenne.)
Egy párkapcsolat alapvető feltétele a kölcsönös fizikai vonzalom, leszámítva a nem szerelemből, hanem anyagi érdekből létrejött kapcsolatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!