Férfiak számára a siker kulcsa az izmos test?
Figyelt kérdés
minden izmos fiúnak van állandóan barátnôje.ennyi kell a sikerhez?kigyúrom magam oszt kész?2014. márc. 8. 05:16
1/32 anonim válasza:
Önbizalom kell,oszt kész.Általában a kigyúrt pasiknak van is önvizalmuk,pont azért mert foglalkoznak a testükkel ,így szépnek látják magukat. Az már más kérdés,hogy ez valóban így van-e...
Nem kell kigyúrni magadat,például nekem se jönnek be az izomagy típusú emberkék.De ha egy kis önbizalmmal és egy kevéske humorral rendelkezel,az nem hátrány..:)
3/32 anonim válasza:
Én nem szeretem az izmos, gyúrós faszikat. Mondjon mindenki amit akar, nekem nem jönnek be. Ha egy olyan lányt fogsz ki, aki szintén nem szereti az izomagyakat, akkor lőttek az önbizalomnövelésnek.
4/32 anonim válasza:
Amúgy meg ez már csak úgy van, hogy ha azokra a csajokra hajtasz rá, akiknek csak a kinézet számít, akkor koppanni fogsz, mert mindig lesz egy izmosabb, akire rá fognak mászni, te pedig majd kesereghetsz, hogymilyen szemetek a csajok.
5/32 A kérdező kommentje:
Szerintem nincs olyan,akinek nem számít a kinézet,max. az ízlésük különböző.És az izmosságnak is van egy határa.
2014. márc. 8. 07:57
6/32 anonim válasza:
Mintha kigyúrni magad olyan könnyű kenne..
De utálom ezt a szót,gyúrni a pék szokott.
Van pár rendesen edző,elég izmos ismerősöm,mindegyik sikeres a nőknél ahhoz képest hogy elvileg egyik sem szereeti az izmojat..
7/32 A kérdező kommentje:
Ez csak amolyan irónia akart lenni.Tudom mennyire nehéz izmot felszedni,de ez számít a legjobban a nőknek.
2014. márc. 8. 08:04
8/32 anonim válasza:
6-os: Nem lehet, hogy ez azért van, mert amellett, hogy edzenek, nem mellesleg nagyszerű emberek is egyben? Mert pl. ha ez a kritérium teljesül, akkor nem hiszem, hogy visszautasítanának akárkit is azért, mert nem szeretik az izmos férfiakat.
9/32 anonim válasza:
Kérdező, de el vagy tévedve. Egy nőnek mindig a személyiség számít, ami megszépítheti a satnya külsőt is. Ha egy idióta hülyegyerek el kezd edzeni, attól még ugyanolyan idióta hülyegyereke marad, max. arrogánsabb lesz.
10/32 A kérdező kommentje:
De mindenki szereti az izmos férfiakat kivétel nélkül.
és nem az ilyenekre gondolj:
a szép,izmos alkat minden lánynak bejön.
2014. márc. 8. 08:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!