Fiúk! Ti ismerkednétek egy ilyen lánnyal?
Figyelt kérdés
175 cm, 55 kg,szemüveg. barna haj, kék szem, szemüveg?
Véleményeket előre is köszönöm :) Jöhet hideg, meleg! :) 17 éves lány vagyok.
2014. márc. 7. 20:43
11/19 anonim válasza:
Ennyi alapján nem igazán lehet eldönteni. :) Belső fontosabb, mint a külső. De ezek a tulajdonságok jók és én szívesen ismerkednék Veled. (Írhatsz is ha gondolod. 17 éves szingli srác). :)
12/19 anonim válasza:
Ezek csak számok.Semmit nem tudtunk meg rólad.Jah,magas vagy.
13/19 A kérdező kommentje:
Én önmagában okosnak és kedvesnek tartom magam. Nem vagyok az a rámenős típus. Inkább a cuki, aranyos csöndes lány.
2014. márc. 7. 20:54
14/19 anonim válasza:
még nem láttam olyat, aki 2 szemüveget hord egyszerre, de nem hétköznapi lehet, így biztos felfigyelnek rád :D
15/19 A kérdező kommentje:
?
2014. márc. 7. 21:02
16/19 anonim válasza:
kétszer írtad h szemüveget hordasz :)
és csak vicceltem, nyugi, nem bántani akartalak
Egyébként a pasik szeretik, ha egy nőnek van humora
22/N
17/19 A kérdező kommentje:
ohhh XD oké... :)
2014. márc. 7. 21:06
18/19 anonim válasza:
Igen, mert barna haj, kék szem + szemüveg a tökéletes kombináció nálam, még nem láttam olyan lányt, aki így ne tetszene. Viszont én csak 176 vagyok, az nem gáz (elméleti kérdés, mert 9 évvel idősebb vagyok nálad)?
19/19 anonim válasza:
ha tetszik az összkép akkor igen.Persze ha ronda vagy de de jófej akkor is miért ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!