Ismerkednétek ilyen lánnyal?
Figyelt kérdés
Szeretem a harisnyákat, laktózérzékeny vagyok, de nincs egy fekete macskám sem. Vasalást szívesen, mosogatást kevésbé. Mindezek mellett szeretnék egy Magyar Mennydörgő nevű sárkányt.2014. jan. 3. 15:09
4/11 xtazin válasza:
Nekem Drogon kéne. Az is elég szép sárkány :/
5/11 anonim válasza:
Egy Romániai Mennydörgő nevű sárkány nem jó?.
6/11 anonim válasza:
Hogyne! Tiszteletben kell tartani mindenki saját hobbijait, szokásait, még párkapcsolatban is! Mennyi vagy? Hol laksz?
26/F
7/11 anonim válasza:
Miért ne! De most kiégtem a magyar mennydörgő nevű sárkányon.
8/11 anonim válasza:
attól függ hány éves vagy, bár én allergiás vagyok a sárkányokra.. :S , de szeretem a harisnyás fekete macskákat.. harr :3
9/11 A kérdező kommentje:
Egyik kedves privát üzenetes zaklatóm kérésére megosztom Veletek, hogy laza vagyok, mint a Riga lánc, nemsokára tizennyolc leszek, viszont a nemlétező szexuális életemet nem szándékozom itt kitárgyalni. Köszönöm a figyelmet.
2014. jan. 3. 15:41
10/11 anonim válasza:
uh de megjátszott, UH DE MEGJÁTSZOTT!
kösz, nem ismerkednék veled
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!