19-25 közötti fiúk, ti ismerkednétek egy félénkebb, különcnek mondott lánnyal?
Kezdek lemondani arról hogy a szubkultúrán belül ahol mozgok, fogok még párt találni. (az előző barátom ide tartozott de alapból sajnos kevesebb fiú mozog ezekben a körökben, mint lány...) Szóval ha engem el tudna valaki így fogadni, akkor ha beleszeretek nem az érdekelne már hogy közös-e bennünk ez a dolog. Persze valami nyilván kellene, ami mindkettőnket érdekel. Kérdés az, hogy vannak-e olyan fiúk, akik egy első látásra furán öltözködő, kevésbé harsány és kezdeményező lányt is szívesen megismernének-e, vagy már alapból elhatárolódtok? Ha igen, miért, ha nem miért nem? Csak kíváncsi vagyok, mert bár mondogatják itt hogy az igazi szerelem majd jön, meg minden, nem lehet erőltetni, addig sem szeretnék tétlenül várni hogy egyedüllétben múljanak el a legszebb évek, vagy ahogyan ezeket mondják.
Nem privát üzeneteket várok, de ha valaki rákérdez pontosan milyen szubkultról beszélek, megírom privátban, mert itt amúgy sem szeretném hangsúlyozni, jó lenne anonimnak maradni.
21/L
Nekem is küldhetted.
#6-7 (másik 68%-os)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!