Lányok, ismerkednétek Steampunk stílusú pasikkal? Mit gondoltok/mi a véleményetek?
Aki esetleg nincs képben a dologgal kapcsolatban, keressen rá. Bár elég nehéz lenne definiálni, mi az a Steampunk, hiszen az öltözködéstől, a zenén keresztül a költészetig rengeteg mindent magába foglal, és még így is számos vita áll fenn irányzatot követők közt.
Szóval, mi a véleményetek azokról, akik esetleg ésszerű keretek közt hasonlóan öltözködik a mindennapokban?
Rékerestem. ez első gondoltam az volt: mi a franc?? a második: úristen...
talán megismerkednék egy ilyen srccal, de csak ha nem ennyire elvetemülten képviseli ezt a stíulust.
Köszönöm az eddig érkezett válaszokat.
Utolsó: 25 alatt. ;)
Nekem sem lenne semmi gondom vele, sőt: ) Főleg mivel szintén megvan a saját kis ízlésvilágom, meg inspirációm az öltözködésben ami ugyancsak eltér a hétköznapitól, és mindig örülök ha pl látok utcán olyan embert, aki szintén valami különlegesebb szubkultúrát, stílust képvisel.
21/L
Ha ésszerű, ha ésszerűtlen - mindenképpen. Kár, hogy a stílus talán még kezdeti zártsága miatt nehéz ismerkedni a stílus képviselőivel, mindenesetre én szívvel-lélekkel az vagyok! :)
Remélem, hogy még nagyobb teret fog hódítani, főleg itt, kis hazánkban.
Mindenképp! :)
Én is rabja vagyok a stílusnak, még ha gyenlőre nincsenek is ilyen ruháim. Imádok mindent, ami steampunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!