KI nem ment ma bulizni? És miért? :D és hány évesek vagytok?
Figyelt kérdés
2014. márc. 7. 18:16
1/12 anonim válasza:
Én, szét van zúzva a csuklóm. :)
2/12 anonim válasza:
Ki nem ment? Talán inkább megy, nem? Még korai elindulni. :D Nem megyek, szerintem itt leszek, vagy megnézem az Időrő-időre filmet. Ha valaki tud jót, írhat priviben :P Huszonéves vagyok és pasi.
3/12 anonim válasza:
Én, azért, mert délután megvolt az összejövetel és lefáradtam.
18/F
4/12 anonim válasza:
Hónapok óta ki sem mozdultam, sőt, még ebben az évben egyáltalán nem.
5/12 anonim válasza:
Nlámam ámr alapzova van a hganulat
6/12 anonim válasza:
hogy hogy ma?
én soha életemben nem buliztam még :D
20/F
7/12 anonim válasza:
Én nem, nem is fogok, mert kontaktlencsét vettem anyámmal.
Pont annyi.
8/12 anonim válasza:
Nincs kivel, és hova menni bulizni. + belépőre sincs kedvem fizetni... vagy sima házira gondoltál?
20/F
9/12 anonim válasza:
mostanság eléggé begubbasztottam, nem nagyon járok el. fő a kaja, nemsoká viszek belőle a páromnak a munkahelyre. aztán felszerelkezek egy doboz dobostortás fagyival, és beülök a tv elé :D
10/12 anonim válasza:
Hívtak, de beteg vagyok és fáradt is nagyon, úgyhogy jobbnak láttam itthon maradni :) 20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!