Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Srácok, mi számít nektek...

Srácok, mi számít nektek jelnek egy lánytól? :D

Figyelt kérdés
Milyen jelre vártok ha tetszik nektek egy lány? Milyen gesztusokra, ilyenekre gondolok :D És ha meg van az egyértelmű jel, mertek lépni?
2014. márc. 7. 17:41
 1/4 anonim ***** válasza:
Úgy hívják, hogy kommunikáció. Nem csak non-verbal! Odajön társalogni, érdeklődik, mosolyog, kacérkodik. :)
2014. márc. 7. 17:41
 2/4 Moszuke ***** válasza:
sűrű összenézések, mosolygás és lépek.
2014. márc. 7. 17:43
 3/4 anonim ***** válasza:

nem tudom, engem a legtöbb csaj boci szemmel néz, meg ilyen riadtan. Akinek nincs barátja, az szinte mind. Akinek van, azok közül is van, aki ezt csinálja. Vagy nagyon szép lehetek, vagy nagyon csúnya :D Nem tudom, viszont nagyon érdekel :DD

Az egyetlen jel, ha odajön hozzám egy csaj és azt mondja "Dugj meg!". Azt értem :D Ennél bonyolultabb jelet sajnos nem tudok értelmezni. Mosolygásból azt gondolom, spanolni akar, de azt én nem, mert vannak spanjaim és válogatott emberek, nem lehet csak úgy bárki az.

2014. márc. 7. 18:10
 4/4 anonim ***** válasza:
én sose figyelek ezekre annyira. jóképű, magas, kisportolt vagyok (mindenki azt gondol, amit akar), ezért sokan szoktak nézni, sokakkal szemezek. de ez kevés, mert lehet csak szimpatikus vagyok külsőre, de amúgy nem akarna ismerkedni. szóval ha én úgy döntök, akkor lépek.
2014. márc. 7. 18:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!