Bepróbálkozott nálam egy 65 éves pasi, mit tegyek?
Figyelt kérdés
33 éves nő vagyok...2014. márc. 7. 14:59
2/10 anonim válasza:
Hogyhogy mit tegyél? Ha nem jön be akkor azt mondod neki hogy nem, ha meg bejön akkor azt hogy igen. Mi olyan bonyolult ebben?
3/10 anonim válasza:
Ne ellenkezz, hamarabb túl leszel rajta.
4/10 anonim válasza:
én jót mosolyognék rajta. a jó ízlésnek is van határa á,.
5/10 anonim válasza:
Hű, hát nem tudom, ez már meghaladja a problémamegoldó képességem.
6/10 anonim válasza:
Határozott vagyok, vagy mégsem? :D:D:D
7/10 anonim válasza:
33 évesen nem tudod mit tegyél, akkor én mit mondjak? mikor 21 voltam, egy 60 feletti papi bepróbálkozott volna, még a gondolat is elborzaszt ha rágondolok
de 33 évesen azért csak tudod már, mit kell tenni, de szerintem 30 év különbség bőven sok bármilyen korosztálynál
8/10 anonim válasza:
Mit tesze-toszáskodz? Elégítsd ki! :)
9/10 anonim válasza:
Sz*pd le azt az öreg f..szát!!! Megtaláltad??? A 65 éves öregembert elvitted! Elvitted! 100 k..rvája volt melletted!
10/10 anonim válasza:
Honnan tudod, mit tudhat? Tudod mennyi fiatal azt sem tudja mi a szenvedély csak eldurran benned! S az jóóó? Lehet, hogy órákig kényeztet, amit még sose éltél meg?! Érezz rá aztán te döntesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!