Mit jelent, ha egy pasi a szeme sarkából néz, de nem fordul felém?
Figyelt kérdés
Az ilyen nézés mindig összezavar.
Előtte 1szer beszéltem (csak pár szót, mert szóbeli vizsgára vártunk épp) vele, akkor kedves, vidám, mosolygós volt.
Azóta csak párszor, 2-3 alkalommal láttam szünetekben futólag (egyetem, nem általános vagy középiskola)
és mindig csak a szeme sarkából figyelt, de nem fordította felém a fejét meg semmi.
Most akkor ezt a nézést mire véljem? Vagy lehet, hogy azért mert mindig egy másik sráccal voltam(nem a pasim a másik srác), azért csinálja ezt?
Illetve pasik, ti mikor néztek így valakire?
légyszi segítsetek
2014. márc. 7. 14:14
1/4 anonim válasza:
Szegény pasi fél, hogyha rád néz, elhányja magát az undortól.
2/4 anonim válasza:
Egyszerűen csak csekkol téged. Nyilván bejössz neki. Vagy félénk vagy vagy azért nem megy oda, mert látja, hogy mással úgy is el vagy.
4/4 anonim válasza:
Nyilván bejössz neki,csak félénk és nem tudja hogyan menjen oda,vagy mit csináljon... vagyis én ezért szoktam ilyeneket csinálni,én is próbálok néha nézelődni lányok után az egyetemen,de hát semmit nem látni rajtuk,szóval úgy aztán fogalmam sincsen kihez lehetne egyáltalán odamenni,a másik az,hogy mindig vannak valakivel na most nekem még az is sok,hogy az adott lány előtt beégek,hát még társaságban ne viccelj...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!