Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » A jóképű fiukhoz milyen...

A jóképű fiukhoz milyen gyakran mennek oda a lányok?

Figyelt kérdés

Lementem ma Pesten az éjszakába egyedül, aztán alig, hogy felszállok a villamosra, gyerek ott magyarázza a többinek, hogy egyszer csaj ment oda hozzá hogy felirhatja e a számát. Mitöbb szó nélkül felirta a srác karjára a telószámát. Én le is szálltam a következő megállónál, aztán mentem is haza.

Én elég sokat küszködtem, mig elértem némi sikereket a nőknél, azért a pár egyéjszakásomért is elég sokat güriztem, emiatt kicsit büszke is vagyok rá, bár tudom, hogy normális emberek körében ilyesmire nem illik büszkének lenni, mert nem is lehet. :(

Jó, ha én is jóképü lennék, akkor lehet számomra se lenne sok értéke, hogy megdugok egy csajt buliból.

2014. márc. 7. 00:00
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
leértékelődik
2014. márc. 7. 00:33
 12/21 A kérdező kommentje:
iiiiiiiiiiiiiigen. Hozzátéve, hogy a joképüek egyben intelligensebbek is.
2014. márc. 7. 00:35
 13/21 anonim ***** válasza:

1 ilyen srácot ismertem.

lejött a szórakozóhelyre és gyakorlatilag sorban állás volt érte.

minden este vitt haza elég jó nőket,egy trabantba ültette be őket.

középhíres modell volt,olyan 190 magas,markáns arc,szín izom leszálkásítva,stílusos öltözködés,de a szeme volt a legfurább,mert ilyen egészen világos barna szemeket,szinte sárgát én azóta sem láttam és nem lencse volt.

2014. márc. 7. 01:12
 14/21 A kérdező kommentje:
külső van ---> minden van. (pénz is)
2014. márc. 7. 01:17
 15/21 anonim ***** válasza:

Tul gyakran... :(

Mivel együtt vagyok egy fantasztikus lannyal, akit szeretek, ezert eleg nagy megprobaltatas szamomra az ilyen. A baj, hogy esetemben ez egy szinte csillapithatatlan szexualis etvaggyal parosul, amit valahogy megereznek a lanyok (többen emlitettek mar). Es rohadtul szegyenlem magam, amiert nem mindig volt bennem annyi erö, hogy ellenalljak a csabitasnak. Akik most mindjart lehuzzak a valaszomat, elmelkedjenek el azon, hogy az ö hüsegük reszben nem e esetleg a lehetösegek hianyan mulik? Ettöl meg ugyanugy elitelem es esetemben sem tartom mentsegnek.

Mar tini korunk ota folyamatosan nyagatnak barataim, hogy hogy csinalom, hogy allandoan flörtölnek velem a lanyok. Fogalmam sincs! Ha nekem kellene kezdemenyeznem, azt se tudnam, hogyan kezdjek neki.

2014. márc. 7. 02:22
 16/21 A kérdező kommentje:

#1 Hat igen, mit nem tesz ha vki jol nez ki

#2 Ketfele ember van, az egyik csalja a parjat, a masik meg nem, mert nem kell a kutyanak se

2014. márc. 7. 03:03
 17/21 anonim ***** válasza:
nemfeltétlenűl mennek oda a jókèpüekhez...csómó lány nemmer odamenni, ha csúnya ha szép a pali
2014. márc. 7. 05:46
 18/21 anonim ***** válasza:

én soha nem lépek félre, bőséges lehetőségek mellett sem

emberség kérdése

2014. márc. 7. 07:18
 19/21 anonim ***** válasza:
20%

Ez erkölcsi értékrend kérdése.

Én még soha sem mentem oda pasihoz. Jöjjenek ők :)

2014. márc. 7. 09:49
 20/21 anonim ***** válasza:
az odamenetel nem erkölcs kérdése
2014. márc. 7. 09:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!