Lányok, ti hogy álltok az ilyen tulajdonságú fiúkhoz?
Szívesen megnéz veletek egy romantikus filmet összebújva "nyálasan", szeret minél több időt veletek tölteni, de ha kell tökös és komoly. Igazi társ, mindent megbeszélhetsz vele és mindig számíthatsz rá. Szóval olyan igazi hű tars típus.
Tegyük fel, hogy úgy tudod, hogy nagyon jó képességű, jó eszű gyerek, de nagyon lusta, viszont nagy és határozott tervei vannak a jövőre nézve.
Ez elég ok, hogy azt mondd, inkább keresel más fiút?
Főleg 17-18 éves lányok véleménye érdekel, de más véleményére is kíváncsi vagyok.
Ha lusta, hogy fogja a nagy terveit megvalósítani?
A másik ne akarjon nagyon sok időt velem tölteni, mert kell a szabadság.
Ez egy vélemény, de tudod vannak csajok, akik agyba-főbe a pasijukkal akarnak lenni. Ezek lehetnek pozitívak is.
Lusta embert motiválni kell...csak azért tudom, mert én is lusta vagyok... sajnos. :/
Mindent amit leírtál pozitívnak tartok (én), egyedül a lustaságot nem, ezek alapján semmi okom nem lenne egy ilyen srácnak azt mondani, hogy keresek inkább mást.
(max akkor, ha nem tetszik a többi belső tulajdonsága, vagy nem vonzódom a külsejéhez)
19/l (tudom, tudom... sajnálom, hogy egy évvel kicsúsztam az érdemes válaszolók köréből)
Én mondjuk nem keresnék mást , de meg kell a másikat ismerni ahoz hogy véleményt mondj róla
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!