Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Megismertem egy fiút, de...

Megismertem egy fiút, de talán elrontottam?

Figyelt kérdés

Egy beszélgetős kocsmázós estén ismertem meg egy fiút közös barát révén, akivel egész este jól elbeszélgettünk, nagyon szimpatikus és hihetetlen aranyos. Aztán mikor kettesben maradtunk, én a szemébe néztem miközben ő beszélt hozzám, ezután meg akart csókolni. De ahogy hajolt felém, én elhúzódtam. Mindketten kicsit spiccesek voltunk, és őszintén szólva meglepődtem, mert eszembe sem jutott, hogy esetleg meg fog csókolni. Utána ugyanolyan jó hangulatban dumáltunk tovább, de aztán visszajöttek a többiek, és nem közeledett újra. Utólag nagyon bánom, hogy így elbénáztam, mert tényleg tetszik a srác. Csak hát akkor még nem tudtam. Azóta viszont nem találkoztunk, és ki tudja mikor hoz össze minket a Sors megint. Mit tegyek?

Vajon ő teljesen lemondott a dologról azok után, hogy nem hagytam azt a csókot? De hiszen akkor még alig pár órája ismertem... Épp ezért is kérdéses, hogy mikor futok vele össze.

15/L

#csók #vonzalom #elbénáz
2014. márc. 6. 20:14
 1/6 anonim ***** válasza:
51%
15 évesen piálni kell bmeg... gratulálok...
2014. márc. 6. 20:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem siettél/rontottál el semmit, nyugi.:) Ha legközelebb találkoztok hagyd magad (nem is baj ha elsőre nem hagysz neki bármit ami kipattan a fejéből). Ha esetleg nem lépne magától, akkor 3. talinál akár te is lekaphatod (ha a 2. is jól sikerül).
2014. márc. 6. 20:16
 3/6 A kérdező kommentje:

Kérlek, ne csináljátok már ezt :)

Nem az volt a kérdés, hogy ki mit gondol arról, hogy spicces voltam. De ha szeretnéd tudni, két somersbyt ittam egész este.

2014. márc. 6. 20:17
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem elrontottad, de nem egy helyrehozhatatlan dolog ez!
2014. márc. 13. 17:40
 5/6 anonim ***** válasza:

Semmit nem rontottál el!!! Sőt.....még emelted is az esélyeidet, hogy komolyan gondoljon.

Ha tényleg érdekled akkor jelentkezni fog, mert nem kapta meg amit szeretett volna....és ha utána nem sértődött meg akkor talán nem vette rossz néven a menekülésedet!!!

Nekem sokkal többet mondana, hogy hogyan nézett Rád amikor elbúcsúztatok? Az sokkal beszédesebb tud lenni....kedves volt vagy inkább közönyös?

2014. márc. 13. 17:58
 6/6 A kérdező kommentje:
Kedves volt, minta ahogyan egész este.
2014. márc. 13. 23:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!