Manapság ha nem omlik rögtön a fiú karjaiba a lány, akkor tényleg hagyják is a franca? Már nem szokás kicsit küzdeni vagy valami?
Hát én nem tudom hogy érted ezt a "küzdést". Inkább barátkozom egy lánnyal és beszélgetünk, elhívom néha ide-oda, meg ilyenek. De attól, hogy nem akar egyből a karjaimba esni még nem fogom otthagyni :)
Nekem valahogy egy stabil, alapos barátság és egy ember akivel kölcsönösen számíthatunk egymásra, sokkal többet jelent. De lehet ám, hogy én látom ezt rosszul mert tényleg a legtöbben nem így gondolják.
Hajlandó vagyok udvarolni ha ad jeleket.
De ha játssza a királynőt akit mintha valami hihetetlen jutalom lenne megkapni,akkor adios.
Egy kapcsolathoz 2 egyenlő fél kell,nem egy királynő és pincsije.
18/F
Kérdező én szívesen udvarolok neked, ha a korosztályomhoz tartozol.
Egyébként amit leírtál, valamilyen szinten valós jelenség, de én úgy vettem észre, hogy azért az exemet is elég sokáig ostromolták ugyanazok a fiúk, akár fél évig is.
Ezért szerintem te, ha konkrétan nagyon elutasító vagy a fiúkkal szemben akik próbálkoznak, akkor azért kopnak le nagyon hamar. Ez pedig egyértelműen nem csak a kandúrok hibája.
"Nem arról beszélek, hogy húzzák az agyát valakinek vagy csak játszanak vele. (Tudom, hogy ez szokott lenni az első reakció a témára...)"
"De már mintha nem "engedhetné meg magának" az ember lánya, hogy kicsit kéresse magát"
Ez a legtöbb lánynál ugyanazt jelenti. És igen, lánynál, mert nők meg tudják különböztetni kettőt.
A másik érdekes dolog, hogy azok várják el, hogy x ideig hajtsanak értük, akik esténként 10 perc után leszopn*k egy ismeretlent. Nyilván így próbálják elkerülni, hogy ne csak szexre kelljenek egy kapcsolatban. Közben az ő hibájuk, hogy csak arra jók.
Nézd, kérdező:
Engem ha visszautasít egy lány, akkor azt tiszteletben tartom. SOHA nem fogok teperni nála, sem pedig hülyét csinálni magamból. Egyébiránt ha visszautasít, utána meg meggondolja magát, azzal azt vetíti felém, hogy azt sem tudja, mit akar. Ennyi. Kéresd csak magad, legfeljebb pofára esel. :)
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!