Szerintetek miért van az, hogy nagyon sok lánynál kell kezdeményezni, hogy egyáltalán belefussak olyanba, aki tisztelettudó, tud köszönni és nem rögtön támad, mintha valami rossz ellensége lennék?
Figyelt kérdés
Itt most a 13-16 éves lányokra gondolok főleg. Elég szar érzés, hogy még nem is ismernek és máris elítélnek meg úgy bánnak velem, mintha valami gonosz sátáni ellenségük lennék. Sokszor pedig képet sem láttak rólam fb-n, szóval nem értem én. Én nálam, ha bepróbálkozott egy lány mindig kedves voltam és tisztelettudó. Én hiányolom a mai lányokból ezt. ÉN ilyen lányoktól nem is akarok őszintén szólva semmit, szóval ha ez a céljuk szépen csinálják. A baj, hogy sajnos én már a sok szex után szerelemre is vágyom meg rendes kapcsolatra, sokszor egy ölelés, csók többet jelent, mint egy baszás. Amúgy meg rájöttem, hogy a szex is csak azzal jó igazán, akivel szeretjük egymsát. Csak hát ilyen lány sincs semerre, aki nekem bejön személyiségre is ameg mind foglalt itt a környéken már.2014. jan. 11. 23:11
1/10 anonim válasza:
Ahaaaaa... éééértem. Szóval te normális lányt keresel.. Valamelyik mesekönyvben mintha lett volna.
3/10 Noydra válasza:
Talán nem szeretik ha idegenek zaklatják őket faszbukon :D
4/10 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok hányan lesznek elég naivak, hogy írjanak neked :)
5/10 anonim válasza:
hallod szerinted honnan tudjuk hogy miért????
6/10 anonim válasza:
nem tinilányoknál kellene próbálkozni.
7/10 Költőnő? válasza:
háhá:)
mintha már hallottam volna ilyen gondolatokat:)
ha nem fake: ne fb-n zaklasd az embereket. Míg fenn voltam, én sem szerettem ha csak úgy bejelölt vki.
Élőben ismerkedj és majd meglátod, mennyivel másabb.
8/10 anonim válasza:
Azért drágám, mert tudják, hogy minden lánynál próbálkozol, és nem akarnak szamarak lenni, a nagy őre vàgynak!
9/10 anonim válasza:
Értem én, hogy ez szar meg minden, én sem szeretem ha elítélnek úgy hogy közben meg nem is ismernek és ezért én sem szoktam ezt tenni illetve szeretek előbb valakit megismerni és utána véleményt mondani róla. Úgyhogy ezt a nagy általánosítást nem kéne!:) 16L
10/10 A kérdező kommentje:
8-as, én meg egyetlen egy lányt keresek a sok defektes között. Gondolkozz már, nekem fiúnak kell kezdeményeznek, nem jön egy lány sem a számba, drágám!-.-
2014. jan. 11. 23:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!