Miért volt régebben szokás, hogy ha vki új telefont vett, akkor rögtön számot cserélt?
én még anno 12 évesen megkérdeztem apámtól ennek a mikéntjét, azóta, ha új telefonom van a kártya rögtön ugrik át.
nem tudom, sztem a hiányos tájékoztatás, és az emberek információ iránti lustasága.
sajnos nagyon sok a sötét ember, hidd el, ez engem is idegesít.
Én megmagyarázom, nálam ez miért van így.
Szóval én nem szoktam a telóimat továbbpasszolni, vagy eladni, mikor új telefonom van, ezért bennehagyom a régi számot, azért mert már megszoktam, hogy abban a telóban AZ a kártya van, az újhoz pedig veszek új kártyát.
De pl azt én sem értem, ha valaki eladja a telóját, akkor mégis minek kell számot cserélni, viszont azt sem értem meg, aki félévente "csak úgy" cserélgeti a telefonszámát [vagy éppen telefonját], nekem már 4 éve ugyanaz a telefonszámom, és a telefonjaim is :D
van, aki nem szeretné, h egyes "kudarcoknak" meglenne a száma...:P
én szolgáltatóváltáskor ezért döntöttem a számhordozás ellen. tiszta lappal indulhattam, és ezúttal kontrollálom, h ki kapja meg a számom:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!