Van olyan lány, aki hűséges és nem adja oda magát az első fiúnak, aki bepróbálkozik nála, míg velem van?
Figyelt kérdés
Nem egyszer tapasztaltam, hogy míg volt barátnőm, simán elment egy másik fiúval, míg nem voltam vele, miért ilyen mocskok a lányok?2014. márc. 3. 19:18
2/6 anonim válasza:
Mert ilyen mocskokkal jársz, ez a te hibád.
Én több fiúval jártam már, és egyikkel sem feküdtem le, pedig jártam velük, de nem éreztem úgy hogy én bármelyikkel is szeretnék odáig eljutni. (igen, szakítás is lett mindből, hamar)
4/6 anonim válasza:
Végső soron mindenki a saját tapasztalatai által alkot véleményt, de elég merész minden lányra kiterjeszteni ezt a fajta viselkedést.
Tudnak szemét módon viselkedni a férfiak is elhiheted.
5/6 A kérdező kommentje:
Nem az, hogy lefekszik, hanem képes ismerkedni veled flörtölni ilyesmik.
2014. márc. 3. 19:37
6/6 anonim válasza:
Nekem ha végre lenne barátom örülnék hogy lenne(nem azért mert olyan csúnya vagyok) szóval.. van! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!