Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan lehet azt elérni egy...

Hogyan lehet azt elérni egy fiúnál hogy ő tegye meg az első lépéseket ilyen helyzetben? (bőv. Lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok! :) Van egy fiú aki nagyon bejön nekem, de sajnos nem vagyok az a határozott típus hogy odamenjek és én szólítsam le... illetve ez nekem nem is tetszik, ha egy lány szólít le egy fiút. Tudom, hogy semmi rossz nincs abban, ha kivételesen nem a fiú kezdeményez, de nekem ez valahogy mégse jön be. Volt már ilyen szituációm, és ott barátok segítségével ismerkedtünk meg, viszont itt most nincs vele közös barátom. És az a gond, hogy még nem is beszéltünk. Szóval hogy lehetne valahogy mégis elérnem azt, hogy mégse én szólítsam le, de valahogy jelezzem neki hogy nem közömbös számomra vagy valami ilyesmi? Azt, hogy ő mit gondol, arról fogalmam sincs de múltkor is pl. rám mosolygott bár amilyen önbizalom hiányos vagyok bemagyarázom magamnak hogy valaki másra mosolygott és csak félrenéztem. Lehet hülye kérdésnek tűnik így elsőre, bocsi :P És lehet maradi vagy gáz vagyok hogy nem akarok én kezdeményezni, de sajnos az nem én stílusom. Szóval bármi tipp ? Komoly válaszokat várok. Rosszindulatú kommenteket nem kérek és csak hogy tisztázzuk nem 13 éves vagyok, illetve mielőtt az első válasz az lenne hogy igenis kezdeményezzek én, tegyem szét a lábam vagy hívjam fel magamhoz arra is nemet mondanék. Köszönöm. :)

2014. márc. 3. 19:07
1 2
 11/13 anonim válasza:
Szerintem az egy tök jó ötlet ha pl.: elmentek egymás mellet a folyosón mindig rámosolyogsz, vagy esetleg kitalálsz valami problémát pl.: Hol van az igazgató/ osztályfőnők, mert beszélned kell vele. ilyesmi, de az nagyon fontos hogy tudd meg van-e barátnője, mert ha nem tudsz róla és esetleg van,akkor nagyon beéghetsz (tapasztalatból tudom)
2014. márc. 5. 16:11
 12/13 A kérdező kommentje:

hmm mostanában nem sokat látom az a baj:(

amúgy igen jó lenne tudni de olyan 70% hogy nincs neki... próbálok nyomozni:D

2014. márc. 5. 19:06
 13/13 anonim válasza:
merre fele laksz? :)
2014. máj. 8. 19:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!