Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ebben az esetben is igaz,...

Ebben az esetben is igaz, hogy ha időt kér az nemet jelent?

Figyelt kérdés
Ugye azt mondják, hogy ha egy pasi időt kér a lánytól, hogy mi legyen kettőjükkel akkor valójában nem akar semmit. Na nálam hasonló a helyzet, de a fiút még csak egy hete ismerem, de már mikor megismertem aznap smároltunk (ő csókolt meg és nem volt részeg) azóta nem beszéltünk erről, de keres meg találkoztunk is (nem kettesbe hanem társasággal, de engem hívott, hogy hol vagyunk stb..., beszéltünk is ( ő írt) de az ami kettőnk között történt nem került szóba. Másoknak azt mindta, hogy tetszek neki, de nem tudja mit akar és mit érez és idő kell neki. Akiknek mondta azok úgy mondták nekem, hogy láttam rajtuk, hogy szerintük nem akar semmit., mert úgy vannak vele, hogy az idő kérése nemet jelent. Ez szerintetek a mi esetünkbe is igaz? ( mert azért mi tényleg alig ismerjük egymást). És ha annyira le akarna pattintani akkor nem is keresne nem igaz? Vagy ti, hogy látjátok ezt a dolgot?
2014. márc. 3. 12:43
 1/2 anonim ***** válasza:

Én nem látom sehogy, nem látok bele annak a fiúnak a fejébe.

Az is lehet, hogy úgy érzi máris elsiettétek a dolgot és, ha így folytatjátok akkor semmi komoly nem lesz, holott ő azt szeretne.

Idővel megtudod mit is akar valójában. :)

2014. márc. 3. 12:47
 2/2 anonim ***** válasza:
Lehet hogy csak dugni akar egy jót, de nem akarja megmondani neked mert arra gondol, hogy akkor megbántana. Vagy tényleg csak nem tudja hogy mi legyen kettőtökkel. Át kell gondolnia a dolgot.
2014. márc. 3. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!