Van esélyem ebben az esetben?
Figyelt kérdés
Nyáron megismerkedtem egy fiúval, akkor találkoztunk kétszer akkor is bele szerettem, de nem lett belőle senki. Igazából lett egy barátnője.
Most 1 hete feltűnt újra a színen, találkoztunk szintén kétszer, ma lett volna a harmadik, de sajnos le mondta.
Nyáron azt mondta hogy barátként tekint rám, de szerintem az újdonsült barátnője miatt. Na úgy ez a kapcsolat véget ért kettő hete.
Én szintén bele szerettem, újra és újra, igazából akkor is nehezen tudtam feldolgozni hogy nem kellettem neki.
Annyira rossz érzés legszívesebben bevallanék neki mindent. De mivel ő nem kezdeményezz én úgy érzem ez veszett ügy. Egyébként ha találkozunk, piszkálódik picit, nevet, mindig mélyen a szemembe néz.Na és eddig a találkozásokat is ő akarta.
2013. nov. 15. 21:27
1/1 anonim válasza:
A másik csaj hamarabb ágyba bújt vele. Nem baj, szép az az ezüstérem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!