Gumikacsaszerzetes kérdése:
Fiúk! Nektek felkeltené az ilyesmi a figyelmetek és elkezdenétek érdeklődni egy lány után?
Figyelt kérdés
Minap ask.fmen ráírtam egy fiúra,mellesleg még tetszik is nekem. A askjara kihívásokat írtam amelyeket készségesen vállalt. Az első kihívása az egy vers írás volt amelyet teljesített is és én erre szintén egy verssel válaszoltam.... Titeket tudna érdekelni egy névtelen lány. Ő sokat hajtogatja azt hogy fedjem fel a nevem. Ez jelentheti azt hogy szeretne jobban megismerni ?2014. márc. 2. 22:37
1/13 anonim válasza:
Nem, nem azért kérdezi a neved.
2/13 anonim válasza:
Hány évesek vagytok? 12? B aszott ask
3/13 anonim válasza:
csak puszta emberi kíváncsiság... mindenkinek felkeltené ez az érdeklődését
4/13 Mr. Truth válasza:
Ha 13 éves lennék es olyan kimosot fejű mint ti akkor bizonyosan érdeklődnek...
6/13 anonim válasza:
Ha tetszel neki, akkor szeretne majd megismerni. Ha nem, akkor tök mindegy, mit írsz.
7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2014. márc. 2. 22:41
8/13 A kérdező kommentje:
Amugy ezt azoknak akik azt hiszik hogy valami buta fb rib*anc vagyok: Evvel az egésszel nem az volt semmi ilyen elvetemült célom csak szerettem volna egy kicsit úgymond szórakozni és hulyeskedni vele. Nem értem miért kell lehurrogni amikor nem is tudjátok mit írtam neki nem olyat pl hogy helyes vagy, járunk? Semmi komolyra nem gondoltam csak kerestem valami okot arra hogy beszéljünk és érdekelt hogy egy fiú mit gondolhat erről....
2014. márc. 2. 22:48
9/13 anonim válasza:
"Evvel az egésszel nem az"
nem gondolom hogy buta vagy, TUDOM
10/13 A kérdező kommentje:
Nem alacsonyodom le a te értelmiségi szintedre.
2014. márc. 2. 23:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!