Hogyan ismerhetném meg?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, aki szokott mosolyogni rám, egyszer rám is köszönt, bár ez már régen volt, kb. egy éve, nagyon ritkán látom, nem is ismerem, csak látásból, meg tudom a nevét.
A lényeg, hogy nekem is megtetszett, de nem tudom hogy ő mit gondol rólam, egyáltalán bejövök-e még neki. Szeretnék lépni valamit az ügyben. Bár nagyon keveset látom, havi max 1-2-szer. Mit gondoltok? Mit tegyek, hogy észrevegyen, és úgymond le tudjam szólítani( bár jobb lenne, ha ő jönne oda, de arra várhatok)? l/17
2014. márc. 2. 20:10
1/5 anonim válasza:
inkább te menj oda. mert ha nem jön, megint eltelik, az a hónap és lehet bejön a képbe valaki más.
2/5 anonim válasza:
Ezt en reggel irtam volna ki most este sok a troll meg fognak olni
3/5 A kérdező kommentje:
Én is azt hiszem, hogy oda kéne mennem.
És nem félek a trolloktól:D
2014. márc. 2. 20:23
4/5 anonim válasza:
Hát mi van hátra más, mint odamenni!? Hajrá!
5/5 A kérdező kommentje:
Remélem találok olyan alkalmat, mikor egyedül lesz:)
2014. márc. 2. 20:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!