Hogyan ismerkedjek meg vele?
nem rég ért véget egy 2 éves kapcsolatom.
kicsit furi még egyedül, de érett már nagyon a szakítás, szóval nem kerütem padlóra.
viszont elfeljtettem pasizni:D míg együtt voltunk rengeteg fiú környékezett meg. most meg? senki...
de azt is kell rólam tudni h képtelen vagyok normálisan összejönni valakivel. xd mindig vagy valami közvetítő kell, vagy valamit kitalálni ami miatt muszáj h megismerkedjen velem a srác. nagyrészt be is válltak ezek. de tényleg.. kb ilyen filmbeillő dolgok.
csakhogy egyedül maradtam, és nincs már senki aki segítsen:s
és van egy fiú akivel úgy érzem lehetne valami. senki más nem tetszik. de olyan megközelíthetetlennek tűnik:/
néha néz, vagyis a húgom mondta h múltkor is bámult. de még bejelölni sem merem fb-on. 2 év után most fogalmam sincs h megy ez...
cikinek érzem.
18/L
Szemezz vele, abból majd látod hogy kölcsönös-e a szimpátia. :D Meg mosolyogj rá, ezek alapdolgok... Ha viszonozza (tehát nem csak a hugod mondja, hanem te is meggyőződtél róla a saját szemeddel) akkor jelöld be és talán felbátorodik :) Sok sikert
A másik opció a buli. Iszol egy keveset és máris eltűnnek a gátlásaid. :D Persze az ilyen bulikból ne várj komoly kapcsolatot, de ahogy olvasom neked most elsősorban nem is arra van szükséged :)
talán csak azért 'félek' tőle mert picit nagyképűnek tűnik, nekem meg nincs sok önbizalmam.
de tapasztalat h akire azt hittem régebben is h sose foglalkozna velem mert egy egoista bunkó, kiderült h nagyon is jófej.
beszari vagyok xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!