Nori123 kérdése:
Lenne egy kerdésem: Szerintetek 13 évesen miről tudnék egy fiúval beszélgetni? Mert már is merjük egymást valamennyire (osztálytársam), és szeretnék vele beszélgetni de nem tudok miről
Figyelt kérdés
#Hogyan ismerkedjek egy fiúval
2013. dec. 26. 09:32
2/9 anonim válasza:
Bármiről: kedvenc filmek, sorozatok, zenék, könyvek, szabadidős tevékenységek, hobbik, fiú lány viszonyok, és végül atomfizika :D
3/9 anonim válasza:
ne akarj összejönni vele! osztálytárssal soha ne jöjj össze! amúgy a zenéről, videójátékokról (ha játszik), filmekről
4/9 anonim válasza:
De biztosan szivesen veszi az intim kerdeseid ;-) 13F
5/9 anonim válasza:
négyes kérdező. kicsit fiatal vagy még ehhez nem gondolod?
6/9 anonim válasza:
csak a szád nagy kölyök! azt se tudnád hova nézzél ha olyat kérdeznek hogy durván vagy gyengén szereted
8/9 anonim válasza:
13 évesen nem hiszem hogy jó ötlet lenne pasizni. én 14 vagyok és sztem 15 évesen kezd el amm meg a fifát mindenki szereti a cod-ot bf4-et halo játékokat....stb 14/L
9/9 anonim válasza:
Nekem erről tök az jutott eszembe, mikor a Móúúnika show-ba bementek ovis gyerekek, hogy összejöjjenek... Beszélgessetek arról, hogy majd összeházasodtok,ha nagyok lesztek...mert az oooolyaaaan cukiiii *.*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!