Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Tetszik az egyik osztálytársam...

Tetszik az egyik osztálytársam mit csináljak?

Figyelt kérdés
Van egy lány osztálytársam és nekem nagyon bejön.....észre vettem hogy mindig figyel és amikor arra nézek hirtelen úgy marad és szemezünk...a haverommal dobáltunk repűlöket és nem tdok hajtani és ő hajtott nekem meg ma a suliban kifejezetten kereste a társaságom.:)) jelent ez valamit?:
2013. nov. 8. 18:18
 1/2 anonim ***** válasza:

Jelent, egy próbát megér fiam :D

De.. attól függ hanyadikos vagy.. mert; én már jártam osztálytárssal, és nem volt egy leány álom.. azért jó, mert állandóan talizunk/taliztok, de azért pedig ROSSZ mert (főleg ha titkolni akarjátok) NEM fog menni :D

Az osztálytársak szétszednek.. stb.. stb.. nem lebeszélni akarlak, mert életed szerelmét ne miattam veszítsd el, de készülj fel h nem lesz egyszerű :)

2013. nov. 8. 18:20
 2/2 anonim válasza:
Szia! Szerintem még ne vedd biztosra hogy ő is szeret,mert lehet hogy csak kalandnak kellesz neki.De persze lehet hogy én tévedek.És amúgy hányadikas vagy?Ezenkívül történt valami köztetek?
2014. febr. 9. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!