Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik az egyik osztálytársam (fiú), de nem tudom hogyan mondjam el neki . Adnátok tanácsot?
Több szakkörre járunk együtt.
Nem szeretnék nyers lenni .Nem fogok oda állni elé és azt mondani :Szia ! Tetszel nekem ,akarsz járni ?
Amúgy 12 évesek vagyunk .
neeem, erre való a small talk: hogy "jo a táskád, honnan van" v "hu azt a Xbigyót hogy hoztad össze" vagy ilyesmi. aztán ha szimpi vagy illetve még ö is az neked, egy idö után összebarátkoztok.
Persze nem biztos, hogy ebben a korban már ö is tudja, merre van az arra...
én pl. sztem ketszer annyi idösen sem tudtam:)
Beszélgess vele, nevess a viccein, nem tom milyen szakkör, de dicsérd meg a munkáját, beszélgessetek a munkájàrol. Persze ez csak akkor működik ha vannak lány barátai. Ha a menőbb fajta, akkor csak haverkodj, baromkodj vele, az be fog jönni neki. :)
13L
Köszönöm a válaszokat .
Az egyik nagyon hasznos volt .
Amúgy rajz-,töri- és természetjáró szakkörre járunk együtt.
3. Válaszoló vagyok :)
Tehát töri, rajz meg természetjáró. Ez igy tök jó!
Rajz:
-beszélgessetek a munkájáról, kérdezd h mi ihlette
Töri:
-mi a véleményed erről és erről? Nem lett volna jobb az álamnak ha Caesar.... (meg ilyenek)
Természetjáró (az ilyen túrázós?):
-na az a legjobb. Arról lehet sztem a legtöbbet mesélni (voltál már ott, nem akarsz-e eljönni a xy helyre túrázni? [->randi!], stb.)
2. vok
...szal az utolso jo, de azért az a véleményem, h olyanrol erdemes beszelgetni, ami téged is érdekel, szóval közös témát találni. Naja, az élet erröl szol, röviden:-p Szerencsére közös szakkör=> közös téma, nem..? :p
A lényeg, h szerintem(!) nem érdemes másvalakit eljátszanod, aki nem vagy... azért olyan oldaladat kiemelheted, ami éppen odaillönek tünik:-)
(én pl. tudok néha rámenös meg kicsit félénk is lenni, mindakettö valahol bennem van, persze férfiként a félénkség nem elöny:-(
Ma rám kacsintott és én vissza mosolyogtam .
Elmondjam neki levélben(név nélkül írnám meg)?
Az idióta barátnőim rákérdeztek ,hogy tetszem-e neki .
De nemet mondott .Kétségbe estem mert ma lesz rajzunk .:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!