Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon tetszik az egyik osztálytársam (fiú), de nem tudom hogyan mondjam el neki . Adnátok tanácsot?
Több szakkörre járunk együtt.
Nem szeretnék nyers lenni .Nem fogok oda állni elé és azt mondani :Szia ! Tetszel nekem ,akarsz járni ?
Amúgy 12 évesek vagyunk .
Mivel olvastam hogy jársz rajz szakkör re akkir gondolom jól rajzolsz. Én kitaláltam egy módszert amit én is csinálok mert tetszik egy fiú szintén az osztályból. Csináld: -Ha van egy felesleges mappád és ha pl. csak fehér vagy valami olyan minta van rajta akkor rajzolj valamit a netről.
- rajzolj sok szépet vagy cukit (szerelmest szóval érted milyet xd) mindegyikhez írj idézetet a netről.
- ezeket tedd majd bele a mappába ha sok lesz és vagy csempézd bele a táskájába vagy ha bátrabb vagy add oda neki
ja és egy levél Legyen benne amit te magadtól írsz neki és Legyen ott hogy kitől van
Ui: sok sikert remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!