Tényleg gáz ha az osztálytársam?
Figyelt kérdés
Már általános iskola óta osztálytársak voltunk, és ugyanabba a középiskolába mentünk. Most 10-es vagyok. A lánynak szerintem én is tetszek, már általánosban is bejöttem neki(barátnői szerint). De félek, hogy ha nem jön össze akkor még 2 évig folyamatosan látni fogom. Mit tegyek?2013. nov. 18. 21:12
1/3 anonim válasza:
Próbáld meg, alap dolog hogy nem kell bunkónak lenni és akkor harag nélkül válhattok el ha esetleg szakítanátok. Én ebben az esetben azt mondom jobb megpróbálni mint álmodozni.
2/3 anonim válasza:
A mi osztályunkban volt ilyen pár, akik 10. osztály környékén jöttek össze, most meg már lassan 10 éve házasok. ;)
3/3 A kérdező kommentje:
Jobb megpróbálni, ez így van, de azért ha belegondol az ember, még minimum 2 évig minden nap látnám napi 8 órát egy helyen, 1 teremben. Ez eléggé félő, és 50-50% hogy összejön vagy nem
2013. nov. 18. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!