Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szerintetek mit akarhat az...

Szerintetek mit akarhat az osztálytársam?

Figyelt kérdés

Most kezdtem. 9.-et. Előkészítőn megismertem egy nagyon kedves, inteligens fiút, akit szintén fölvettek a suliba. Osztálytársak lettünk. Egyik rajz órán (művészeti suli) megkérdezte, hogy mellé ülök-e. Igent mondtam. 3 rajz óránk volt, közben fülesen lehetett zenét hallgatni. 2. rajz után mondta, hogy ha szeretném hallgathatunk együtt zenét. Oda is adta fülese felét, és egyûtt hallgattunk zenét. Előző nap kérdezte, h mi a kedvenc számom. Amikor elindította a zenét, a kedvencem szólalt meg.

Szerintetek ez mit jelent?

Előre is köszi a válaszokat!

15/L

2013. szept. 15. 18:04
 1/8 anonim ***** válasza:
A barátnője leszel :) De csak ha te is akarod.
2013. szept. 15. 18:10
 2/8 anonim válasza:
Mivel a szerelem, szex kategóriába tetted a kérdést szerintem te is sejted.
2013. szept. 15. 18:12
 3/8 szelena97 ***** válasza:
Ez cuki:) Szerintem tetszel neki:)
2013. szept. 15. 18:22
 4/8 anonim válasza:

*-*

Bárcsak nekem lenne ilyen fiú barátom. ^^

Szerintem próbálj te is közelíteni felé, de csak akkor, ha tetszik. Ő már megtette az első lépést.. ;)

Ha netán összejössz vele, szerintem egy hosszú távú kapcsolatban lesz részed.. :D komoly srácnak tűnik...

2013. szept. 15. 18:42
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm. a válaszokat! Nekem is szimpatikus a fiú:)
2013. szept. 16. 16:57
 6/8 A kérdező kommentje:
Februárban lesz egy bál a suliban és a fiú a volt legjobb barátnőmet hívta el. Valójában nem szereti, de tettszik neki:( Szerintetek?
2014. jan. 30. 19:47
 7/8 anonim válasza:
Azt csinalja mint a tobbi ferfi ...egyiket veszi a masikat teszi :)
2014. febr. 1. 21:56
 8/8 anonim ***** válasza:
ugorgy rá. még időben vaGY.
2014. febr. 12. 02:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!