Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van olyan élő pasi (főleg a...

Van olyan élő pasi (főleg a 15-25 korosztályból) akinek sikerült társkeresőn (pl CSP) sikerrel befűznie egy csajt legalább?

Figyelt kérdés
tehát elkezdtek levelezgetni, visszaírta hogy "bejön neki" vagy akár találkozó is volt, amúgy az is érdekelne, hogy vannak srácok akik kapnak olyat hogy bejönnek ennek vagy annak a lánynak...

2014. márc. 1. 23:19
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
Persze... Mi az h nyomulok??? Máshogy nem jönnek oda nem vesznek észre a fiúnak kell kezdeményeznie nem a lánynak
2014. márc. 2. 00:20
 32/36 anonim ***** válasza:

:DDD

a nő kezdeményez mindig. odajön vagy ad jeleket. te aspergeres vagy?

2014. márc. 2. 00:21
 33/36 anonim ***** válasza:
Nem hiszem h hazudna a tag, vagy ha igen akkor is sok ilyen ember van. Értem ezalatt h aki a való életben is lazán csajozik annak az online se probléma. Akinek meg nem megy így annak úgy se.
2014. márc. 2. 00:26
 34/36 Noydra ***** válasza:

"Aki pákapcsolatot keres, jobb helyen nem is tehetné."

XDDD

2014. márc. 2. 00:32
 35/36 Sanker ***** válasza:

A társkeresőket nem ajánlom. Tapasztalatból mondom, úgy szar az egész ahogy van. Rengeteg a kamuprofil, de még az élő, valódi személyek is csak szórakoznak az emberrel. Akinek sikerült társkeresőn párt találni, az örüljön, mert ritka szerencsés.

Én amúgy csak a Twoo-t használom, de egy nagy katasztrófa ez is. 18-50 év közötti lánynak, nőnek írtam levelet, összesen 60 főnek. Ebből 44 nem válaszolt, 16 igen. A válaszolók közül 14 elutasított, 2-vel azóta is levelezek. Az eredmény megdöbbentő:

-a korosztályom egyáltalán nem válaszolt, csak idősebbek

-akik elutasítottak, legalább voltak olyan korrektek, hogy válaszoltak

-a maradék kettő, egy 41 és 47 éves nő, velük továbbra is levelezek

Ezzel kiderült, hogy mennyi férficsalogató kamuprofil van, illetve, hogy az élő személyek is leszarják az ismerkedést.

Ettől függetlenül meg lehet próbálni, mert tényleg vannak kivételek.

A társkeresés olyan, mint a horgászat. Vársz, reménykedsz, végül nem fogsz semmit.

2014. márc. 2. 00:54
 36/36 A kérdező kommentje:
hát értem, én több mint 100 16-20 közötti lánynak írtam többség nem válaszolt 10-20 meg elutasított, 4-5-en azután miután kértek még több képet rólam és küldtem utána semmi válasz
2014. márc. 2. 07:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!