Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van olyan élő pasi (főleg a...

Van olyan élő pasi (főleg a 15-25 korosztályból) akinek sikerült társkeresőn (pl CSP) sikerrel befűznie egy csajt legalább?

Figyelt kérdés
tehát elkezdtek levelezgetni, visszaírta hogy "bejön neki" vagy akár találkozó is volt, amúgy az is érdekelne, hogy vannak srácok akik kapnak olyat hogy bejönnek ennek vagy annak a lánynak...

2014. márc. 1. 23:19
1 2 3 4
 21/36 anonim válasza:
Én csak azt tudom hogy a bátyám a feleségét online találta, több mint tíz éve vannak együtt, nyolc éve házasok, két gyerek.
2014. márc. 1. 23:56
 22/36 anonim ***** válasza:
Nekem a Badoo jobban tetszik, bár vidéken ott sincs túl nagy választék és a felhozatal sem a legjobb. De legalább ingyenesen is jól használható.
2014. márc. 2. 00:03
 23/36 anonim ***** válasza:
:D hozzád bulikban odajönnek ismerkedni? hozzám igen.
2014. márc. 2. 00:06
 24/36 anonim ***** válasza:
(a fejeddel lehet baj, arcoddal)
2014. márc. 2. 00:08
 25/36 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

De, válogatok, nem írok rá boldog-boldogtalannak, csak rohadt sok nőnek kell írni, és nem sablondumát (bár, ha adonisz vagy, akkor az is megfelel). Amúgy nagyon sok a normális fent, komolyan mondom, szerintem, aki párkapcsolatot keres, jobb helyen nem is tehetné.

2014. márc. 2. 00:10
 26/36 A kérdező kommentje:
23as annyira látszik hogy csak provokálni akarsz na mindegy, egyébként nekem is van egy diplomam bár ez nem tudom mennyit számit...
2014. márc. 2. 00:11
 27/36 A kérdező kommentje:
Első én mindnek írtam aki bejött és egy sem viszonzott semmit
2014. márc. 2. 00:12
 28/36 anonim ***** válasza:
egyetlen hazug mondatom sem volt. :) ezernyi férfi él így mint én.
2014. márc. 2. 00:13
 29/36 anonim ***** válasza:
te nyomulsz. ez szánalmas nekik. én meg nem
2014. márc. 2. 00:14
 30/36 anonim ***** válasza:
Mit szoktál írni nekik? Tedd itt közszemlére, aztán a nők megmondják, hogy jó-e vagy sem. Kezdésnek ez is valami.
2014. márc. 2. 00:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!