Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van olyan élő pasi (főleg a...

Van olyan élő pasi (főleg a 15-25 korosztályból) akinek sikerült társkeresőn (pl CSP) sikerrel befűznie egy csajt legalább?

Figyelt kérdés
tehát elkezdtek levelezgetni, visszaírta hogy "bejön neki" vagy akár találkozó is volt, amúgy az is érdekelne, hogy vannak srácok akik kapnak olyat hogy bejönnek ennek vagy annak a lánynak...

2014. márc. 1. 23:19
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
nem hiszem hogy miért pont nektek pont visszaírt volna egy jó csaj, ha állítólag több száz levelet kapnak és megrohamozzák őket egy perc alatt az ilyen oldalakon...
2014. márc. 1. 23:37
 12/36 anonim ***** válasza:

őszinte vagyok, csak engem élőben is elhívnak dugni

diplomás, sportos harmincas. gondolkozz!

2014. márc. 1. 23:39
 13/36 anonim ***** válasza:
Nem is értem, miért nincs sikered...
2014. márc. 1. 23:40
 14/36 anonim ***** válasza:
tudom ez neked olyan, mint egy sci-fi :DDD
 15/36 anonim ***** válasza:
Sikerült. És nagyon be is jött a csaj.
 16/36 A kérdező kommentje:
aha na persze 12es, a csajok nem szoktak csak úgy élőben elhívni pasikat "dugni" pff...
2014. márc. 1. 23:46
 17/36 anonim ***** válasza:

:DDD

komolyan ez hihetetlen? gyúrjál te is és tanulj, legyél ápolt. nem egyszeri eset volt :)

2014. márc. 1. 23:50
 18/36 A kérdező kommentje:
mi az hogy tök random egy csaj "elhívott dugni"??!! Na azért ne nézz hülyénke, nem most jöttem le a falvédőről, én tanulok rengeteget és edzem minden nap de nem történt velem soha ilyen pedig rengetegszer én próbálkozom szép lányoknál neten, élőben is
2014. márc. 1. 23:53
 19/36 anonim ***** válasza:
Az tény, hogy a CSP az egyik legrosszabb társkereső oldal, ha nem fizetsz elő prémiumként, kb. semmit se tudsz rajta csinálni és kevesen is vannak fenn. De ki lehet fogni jó lehetőségeket a nagy számok törvénye alapján.
2014. márc. 1. 23:54
 20/36 A kérdező kommentje:
én előfizettem prémiumra de így is csak visszautasítottak, miért melyik jó társkereső akkor?
2014. márc. 1. 23:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!