Mennyire mission impossible olyan lányt találni, akivel egyezik az érdeklődésünk?
Az okos tanács az, hogy legyen minél több közös téma, közös érdeklődés, közös hobbi, hasonló életfelfogás, ésatöbbi egy pár tagjai között. Ez mind nagyon szép és jó, de ha az érdeklődési köröm annyira "fiús", hogy nagyobb összegben mernék fogadni rá, hogy nincs olyan lány az országban, akivel ilyesmiben közös lenne az érdeklődésünk - és még szabad az illető.
Hogy mi lenne az az érdeklődési kör? Funkcionális programozás, extreme programming (nem, az nem olyan, mint az extrém sportok), mesterséges intelligencia, computational linguistics (bocs, hogy angolul írom, de magyarul olyan hülyén hangzik nekem), ilyesmik. Mondhatnám azt is, hogy kocka vagyok, bár én nem így gondolok magamra - hacsak nem a hasam a téma -, de ha így érthetőbb, akkor úgy is megfogalmazhatnám a kérdést, hogy kocka lányok mennyire és hol vannak? Be kellene iratkoznom +1 egyetemre valami ilyesmi szakra, hogy megismerkedhessek velük, vagy mi a jó megoldás?
Unalmas az életed.
Változtass magadon. Új hobbik, új ismeretek új témakörökben, új utazások, új élettapasztalatok, új emberek, stb.
Ötös, köszönöm a választ, ez bíztatóan hangzik!
Most viszont készülj fel, hogy fogsz kapni több száz privát üzenetet... :D
Szívesen, ha lenne egyáltalán tippem, merre keresgélj, szívesen segítenék, de sajnos nincs. Bocsi. :(
Ja és köszönöm, de nem kérek több száz üzenetet. xD
4:
Jó bakker, akkor értsd jól.
A nők számára unalmas vagy. Most jobban hangzik? A lényeg, hogy te is látod hogy változtatnod kell.
Meg várjunk már: Egyáltalán próbálkozol nőknél?
Kezdeményeztél mondjuk az utóbbi 1 évben akár csak 50 nőnél, ez alapján mondod most hogy a legtöbbjük nem vevő a dolgaidra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!