Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki magára ismer? (tudom, mission impossible)
Figyelt kérdés
Tegnap (12/14) este 7:40 körül utaztam a 4-es villamoson Boráros tértõl a Nyugati Pu.-ig, a jármû elsõ harmadának végefelé, a csukló és az ajtó közti kis helyen, karbatett kézzel, amikor egy angyalka állt elém hullámos hajjal, kb a Nyugatitól 3 megállóra. Amikor észre vettem, nem tudtam megszólítani, mert sajnos épp telefonált :( Akkor rakta le, amikor én leszálltam a villamosról, és azóta nem hagy nyugodni az a lány :/ Netán itt lennél, te égi tünemény?2013. dec. 15. 16:59
2/10 anonim válasza:
írj cica.En voltam, :*
20/shemale
3/10 anonim válasza:
Jöttem hívó szavadra, ó, hős lovagom!
Túlméretes e-péniszed nyomban meglovaglom!
4/10 anonim válasza:
Én voltam az, de már van barátom úgyhogy nem érdekelsz.
6/10 anonim válasza:
És éppen a barátommal beszéltem telefonon akkor.
7/10 A kérdező kommentje:
Utólag könnyû gondolkodni :/
2013. dec. 15. 17:06
8/10 anonim válasza:
ahol leszállt, ott várj a következő napokban sztem...
nekem volt már h bejött.
persze nem egésznap, csak amikor valószínűsíthető h jön:D
9/10 anonim válasza:
én félnék ha tudnám hogy valaki így ír rólam idegenben..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!