Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Honnan tudhatnám este vagyok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudhatnám este vagyok e annak a pasinak aki nem ismer de én szeretném megismerni?

Figyelt kérdés
nem ismer max képeken látott már , vagy élőbe párszor, nekem nagyon megtetszett de nem merek kezdeményezni ebből akkor sehogy sem derülhetne ki?:/
2013. dec. 14. 10:44
 1/3 anonim ***** válasza:

Ne kezdeményezz! csak keress alkalmat arra hogy dumálj vele!

Akkor minden kiderülhet.

2013. dec. 14. 10:48
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha nem kezdeményezel, honnan a bánatból derülhetne ki valaha is?
2013. dec. 14. 10:54
 3/3 anonim ***** válasza:

Szerintem kezdeményezz, ha csak beszélgettek nem derül ki semmi.....akkor az van, hogy oda jött hozzám egy csaj aki beszélget velem, de hogy tetszem neki? Nem tudni, csak azt, hogy beszélgetünk, mert érdekember és csak kihasználni akar, mert felhasznál és csak féltékenyé akar tenni valakit ezáltal, mert unatkozik, mert fogadott a barátnőivel és a távolból rajtam röhögnek, de lehet titkon szerelmes belém és most éppen felkínálkozik ezzel, vagy azt várja, hogy ebből én majd mindent tudok és kezdeményezek én, hogy nála legyen az irányítás és a végén majd azt mondhassa bocs mégsem jössz be? Szóval még azt a helyzetet akarja előidézni, hogy én startoltam rá és ő meg visszautasít holott ő próbálkozott be nnálam csak jól sakkozik? ÁÁÁ ez a lány túl problémás és kezdeményezzen nála a fa...om! Ha akar valamit majd kezdeményez és nem csak beszélgetünk, hanem egyértelműen tudtomra adja, hogy akar tőlem valamit, ha meg mégse és nagy a női egója akkor így járt! Kinek kell egy olyan lány aki értem nem tudja lejjebb adni a büszkeségét? Majd lesz olyan lány aki kezdeményez! Mellesleg aki valóban szerelmes vagy valóban fontos neki az, hogy kapcsolat legyen közte és X között az nem büszke, mert fél, hogy nem jön össze az illetővel..amelyik lány nem fél az elmehet a jó édes ku..va anyjába! :-)

Szóval kezdeményezz!!!!!!!!!!!!!!!!!

2013. dec. 14. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!