Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bettycii-the-sexy-girl kérdése:
Szerelmes vagyok egy olyan fiúba aki nem is ismer. MIt tegyek?
Figyelt kérdés
A fiú a focicsapat tagja , 1 évvel idősebb nálam . Beleszerettem a fiúba ,de több mint valószinű ,hogy még a nevemet sem tudja.( A diák tanács tagja vagyok , és fogok csinálni a focicsapattal egy interjút ha ez számit)Nem tudom ,hogy hogy közeledjek a fiúhoz , úgy ,hogy ne tudja meg azt ,hogy szeretem . Mit csináljak ,hogy észrevegyen ?2013. nov. 23. 12:09
1/9 anonim válasza:
Álljál fejen :D Biztos észre fog venni :)
3/9 anonim válasza:
Azta mindenit! Micsoda posztok, tisztségek! :D Eszem megáll! :D
Hát csinálod interjút, és kiemeled őt 3-4 kérdésre még...
4/9 anonim válasza:
"A fiú a focicsapat tagj"
Csak idáig olvastam.Szánalmas.Keress mást!
5/9 anonim válasza:
egy amerikai romantikus tinifilmben érzed magad?:D am ha te csinálod az interjút akkor csak fel fog tűnni neki hogy te is létezel...legyél csinos, bájos
6/9 anonim válasza:
De cuki :D Ez nem szerelem, hanem rajongás, olyat nem tudsz szeretni, akit nem ismersz. Hány éves vagy, 13? :)
7/9 A kérdező kommentje:
nem én nem ismerem ,hanem ő nem ismer engem . én róla szinte mindent tudok
2013. nov. 23. 18:42
8/9 anonim válasza:
Mindent tudsz róla, vagy ismered személyesen? Nem mindegy.
9/9 A kérdező kommentje:
Személyesen még nem beszéltünk , csak a focimeccsről .
2013. nov. 23. 21:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!