Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az hogy?

Rebelle kérdése:

Miért van az hogy?

Figyelt kérdés
Hogy , a rendes jó kinézetű palik nem válaszolnak egy levélre se ( mondjuk én nem is írok nekik :DD) , de a rosszabb kinézetűek mindig megtalálnak, rendesek , de annyira nem az esetem és muszály nemet mondani nekik....:/// Van valahol egyáltalán valami normális , helyes fiú még a földön? Aki nem a szexre megy?!

2014. márc. 1. 01:47
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

"muszály"

-.-' én se válaszolnék neked.

2014. márc. 1. 11:51
 22/29 anonim válasza:

Nem könnyű a helyzet, az biztos...

Viszont nem teljesen értelek. Mert ha Te sosem írsz rá a rendes, jó kinézetű pasikra, akkor honnan tudod, hogy neked válaszolnának-e?

Tehát akkor a Te levelezésed egy társkeresőn így nézhet ki: nem írsz rá senkire, hanem várod, hogy rád írjanak. Viszont nem ír rád egy számodra helyes pasi sem, csak "rosszabb kinézetűek" (de rendesek). Akiket hamarosan el is utasítasz, és várod továbbra is, hogy rádírjon egy "jó kinézetű" pasi?

A kérdésed alapján ez jön le, szólj, ha félreértettem.

Szerintem jobban kellene kezdeményezned egyrészt, ráírni azokra, akik szimpatikusnak tűnnek. Ezen kívül pedig ha egyszer rendesek azok a nem első kategóriás fiúk, lehet, hogy adhatnál esélyt közülül is valakinek. Rohadt nagy mázli kell ahhoz, hogy kifogj egy helyes, rendes srácot, akivel kölcsönösen megvan az érdeklődés.

És nyugodtan írj rá kép nélküliekre is, sok normális van közöttük (talán a legtöbb normális közöttük van pontosabban, tisztelet a kivételnek! ).

Hajrá :)

2014. márc. 1. 12:21
 23/29 A kérdező kommentje:
Szia , teljesen rosszul ertetted a kerdesemet.Es szoktam beszelni kepetlenekkel is!
2014. márc. 1. 20:16
 24/29 anonim ***** válasza:
igen, van, ittvagyok :D
2014. márc. 2. 15:58
 25/29 anonim ***** válasza:

"de a rosszabb kinézetűek mindig megtalálnak, rendesek , de annyira nem az esetem és muszály nemet mondani nekik..."

Esetleg adj egy "rosszabb kinézetűnek" egy esélyt egyszer, hátha kiderül, hogy nem a külső a legfontosabb...

2014. márc. 2. 16:15
 26/29 anonim ***** válasza:

"Még jó,hogy nem vagyunk egyformák" (Sas József)))

Tesó!Ne a kinézet alapján ítélj meg esetleg mást,mert gondolj bele.Ha valaki extra jól néz ki az kell másnak is...De ha valaki nem kell a kutyának se az örökre veled marad.A szívét szeresd és ne a külsejét.

2014. márc. 2. 17:15
 27/29 A kérdező kommentje:
@24 haha:D
2014. márc. 3. 04:27
 28/29 A kérdező kommentje:

@25

Na akkor tisztázzuk! Én nem vagyok semmilyen ilyen oldalon fent. Nem is leszek.Ezt a kérdést minimális tapasztalatból írtam és mások esetéből.Én mindenkinek vissza írok, bunkó nem vagyok.Az már más kérdés , hogy beszélek -e velük, sok időt vagy meg mondom , hogy nem kéne.

@26 Igen, így is fel lehet fogni,de azért nehogy már így is legyen!:D

2014. márc. 3. 04:30
 29/29 A kérdező kommentje:
@21 Ez aztán a humor :)
2014. márc. 3. 04:31
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!