Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az hogy?

Rebelle kérdése:

Miért van az hogy?

Figyelt kérdés
Hogy , a rendes jó kinézetű palik nem válaszolnak egy levélre se ( mondjuk én nem is írok nekik :DD) , de a rosszabb kinézetűek mindig megtalálnak, rendesek , de annyira nem az esetem és muszály nemet mondani nekik....:/// Van valahol egyáltalán valami normális , helyes fiú még a földön? Aki nem a szexre megy?!

2014. márc. 1. 01:47
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
:)
2014. márc. 1. 02:24
 12/29 anonim ***** válasza:

Ja hogy nem csaj vagy. Ez valahogy elkerülte a figyelmem, ne haragudj :D Én hetero hím vagyok, szóval ez nem esélyes.

Így nyilván kicsit más a helyzet. Netes ismerkedést mondjuk szerintem felejtsd el, én senkivel se jutottam el még találkozóig se netről, és nem is nagyon érdemes... élőben más a helyzet, szerencsére.

Azt meg, hogy ki mit akarhat tőled, nem nehéz leszűrni

2014. márc. 1. 02:35
 13/29 A kérdező kommentje:

:DD

Hát nem is nagyon ismerkedtem neten :D elég gáz szerintem , aki valakivel össze akar jönni , az sem a neten fog kapcsolatot tartani velem (remlélhetoleg) , hanem a rendes életbe ...:D

2014. márc. 1. 02:37
 14/29 anonim ***** válasza:
Na ja. Amúgy hogy szoktál az életben ismerkedni? Ezt sose tudtam elképzelni. Nem bunkózni akarok, tényleg érdekel
2014. márc. 1. 02:39
 15/29 A kérdező kommentje:
Most már sehogy.Ha valaki meg akar ismerni , keressen meg , ha nem nem :D, régebben úgy mint az összes normális ember , de egy jó ideje nincs kedvem már ehez, foleg nem az én korosztályommal:D
2014. márc. 1. 02:46
 16/29 anonim ***** válasza:
Na azt megértem. Csajok között is annyi gyökér van, hogy az hihetetlen... a normális csajok meg foglaltak :S
2014. márc. 1. 02:48
 17/29 A kérdező kommentje:
:DDD
2014. márc. 1. 02:50
 18/29 anonim ***** válasza:
Én jó kinézetű pali vagyok, viszont én általában alapjáraton elég lekezelő bunkó flegma és szarkasztikus vagyok. Persze ha megfog a lány, akkor más a helyzet, akkor imádom.
2014. márc. 1. 02:58
 19/29 anonim ***** válasza:
Ja most látom, hogy homi vagy. Akkor vegyük úgy, hogy rá se néztem erre a kérdésre.
2014. márc. 1. 03:00
 20/29 A kérdező kommentje:
Ok :D
2014. márc. 1. 03:28
1 2 3

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!