Rebelle kérdése:
Miért van az hogy?
Figyelt kérdés
Hogy , a rendes jó kinézetű palik nem válaszolnak egy levélre se ( mondjuk én nem is írok nekik :DD) , de a rosszabb kinézetűek mindig megtalálnak, rendesek , de annyira nem az esetem és muszály nemet mondani nekik....:/// Van valahol egyáltalán valami normális , helyes fiú még a földön? Aki nem a szexre megy?!2014. márc. 1. 01:47
1/29 anonim válasza:
a srácok pont ezt mondják, hogy a jó csajok válaszra sem méltatják őket.
2/29 anonim válasza:
Vagyunk páran, igen... de
1.) a szex minden kapcsolatban fontos.
2.) muszáJ. Kérlek
3.) Ha gondolod, küldj képet. Ha tetszel, kapsz egyet Te is rólam :D
23F
5/29 A kérdező kommentje:
@1
1. tudom ,hogy fontos ,de én arra értettem,hogy nem bas..zunk aztán pá ..
2. boocsi :D
3. Hát én nem nagyon reklámozom magam ilyen oldalon és mivel nincs meg rá az esély ,hogy tetszem , feleslegesnek tartom :))
@2
16 ,de ez lényegtelen ,nem?
@3
akkor keress nekem egyet !!!
2014. márc. 1. 02:10
6/29 A kérdező kommentje:
@2 @3 @4 *
2014. márc. 1. 02:10
8/29 A kérdező kommentje:
@1
Igen ,mert akik írnak azoknak a 70% nem az esetük :)És ,akkor kár beszélgetni , ha úgy se lesz semmi belole :D
2014. márc. 1. 02:11
9/29 A kérdező kommentje:
Szépen :D, magamnak azért nem kellenék :)
2014. márc. 1. 02:16
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!