Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egy vékony fiúnak esélye...

Egy vékony fiúnak esélye sincs a lányoknál?

Figyelt kérdés
Még a kövéreket is sokkal jobban bírják a lányok,meg az alacsony,de nem vékonyakat is,mint a nyurgákat.
2014. febr. 28. 18:44
1 2 3 4
 21/31 anonim válasza:

12/16os vagyok:

Figyelj nyilván valami külső okot fognak mondani, hogy azért utasítanak vissza. Azt senkinek nem mondják, hogy azért nem járok veled, mert egy önbizalom hiányos lelki roncs vagy. Inkább mondják, hogy azért mert vékony vagy pedig a valódi ok az önbizalomhiány. Olyan pasi tényleg nem kell senkinek. És hidd el bárhogy is próbálod titkolni, ha önbizalomhiányod van az látszik rajtad, ha csak egy kicsit is jó emberismerővel állsz szemben. Sztem fejben kell rendet tenned magadban. De csatolj egy képet ahol nem látszik az arcod és meg mondom, hogy tényleg az e a gond.Mert ha betegesen sovány vagy akkor lehet igazad van, egyébként tuti nem.

2014. febr. 28. 19:06
 22/31 A kérdező kommentje:
A külsőm a gond,mert moslék testem és arcom van,ezért nem is lehet önbizalmam.Oda vissza működik a dolog.
2014. febr. 28. 19:08
 23/31 anonim válasza:

Amúgy 12 és 17es vagyok nem 16os :D

Az elsődleges ok az önbizalomhiány. Nagyon sok ronda pasinak van barátnője akik nem is csúnyák.Mert leszarják, hogy rondák vagy ellutasítják őket akkor is tele vannak önbizalommal és az nagyon vonzó.

2014. febr. 28. 19:10
 24/31 anonim ***** válasza:
Hát ne is haragudj kérdező, de ostobaságokat írsz. Aki tényleg egy lánynak sem kell, azok az alacsony, dagadt férfiak, mint én.
2014. febr. 28. 19:10
 25/31 Zakathol ***** válasza:
Még mindig csak p1cs0gsz. Ha nem híztál, akkor az edzőt rossz étrendet adott. Én is sovány voltam, jelenleg is vért izzadok, hogy szimplán tartsam a súlyomat, de amikor ráálltam a dologra, felszedtem majd 10kg izmot. Most se vagyok 60kg-nál több, de a kettő között a különbség pont egy halom "nő-nyi". Tanulj egy kis biokémiát, aztán hamar rájössz, hogy lehet tömegelni. Tény, kell hozzá egy kis tőke, de a szénhidrát az egyik legolcsóbb tápanyag, szóval nem lehetetlen, csak elszántság kell hozzá.
2014. febr. 28. 19:13
 26/31 anonim ***** válasza:

Én mindig is a vékony fiúkat szerettem, néhány barátnőm/haverom még viccelődött is ezzel. Csak vékony embere voltam eddig szerelmes. És nem mondható el azokról a srácokról - akikbe szerelmes voltam - hogy csak nekem tetszettek volna.

A mostani barátom is vékony (188 cm magas, kb. 65 kiló).

Te vszeg a jellemed vagy a stílusod miatt nem kellesz senkinek.

2014. febr. 28. 19:19
 27/31 A kérdező kommentje:
én a mostani barátodnál is sokkal vékonyabb vagyok
2014. febr. 28. 19:28
 28/31 anonim ***** válasza:
Volt 180 cm magas, 50 kilós barátom is. Hát ő már nagyon nem nézett ki jól. :/
2014. febr. 28. 19:33
 29/31 A kérdező kommentje:
na én is nagyjából ilyen arányokkal rendelkezem
2014. febr. 28. 19:35
 30/31 anonim válasza:
Én elkezdtem az éjfél után is enni, és híztam legalább 5 kilót elég hamar (ettől függetlenül még vékony vagyok) Szóval nem hinném, hogy ez olyan nagy dolog lenne bárkinek is. Mellesleg az, hogy önbizalomhiányod van, rendkívül kiüt az arcodra. Ezt meg magadban kell elintézned, hogy kicsit bátrabb légy. Helyezd magad olyan szituációba. Berúgsz, elmész bulizni kicsit. Járkálsz ki a dohányzókhoz, és akkor nincs az az isten, hogy senkivel nem beszélsz.
2014. márc. 1. 16:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!