Egy vékony fiúnak esélye sincs a lányoknál?
12/16os vagyok:
Figyelj nyilván valami külső okot fognak mondani, hogy azért utasítanak vissza. Azt senkinek nem mondják, hogy azért nem járok veled, mert egy önbizalom hiányos lelki roncs vagy. Inkább mondják, hogy azért mert vékony vagy pedig a valódi ok az önbizalomhiány. Olyan pasi tényleg nem kell senkinek. És hidd el bárhogy is próbálod titkolni, ha önbizalomhiányod van az látszik rajtad, ha csak egy kicsit is jó emberismerővel állsz szemben. Sztem fejben kell rendet tenned magadban. De csatolj egy képet ahol nem látszik az arcod és meg mondom, hogy tényleg az e a gond.Mert ha betegesen sovány vagy akkor lehet igazad van, egyébként tuti nem.
Amúgy 12 és 17es vagyok nem 16os :D
Az elsődleges ok az önbizalomhiány. Nagyon sok ronda pasinak van barátnője akik nem is csúnyák.Mert leszarják, hogy rondák vagy ellutasítják őket akkor is tele vannak önbizalommal és az nagyon vonzó.
Én mindig is a vékony fiúkat szerettem, néhány barátnőm/haverom még viccelődött is ezzel. Csak vékony embere voltam eddig szerelmes. És nem mondható el azokról a srácokról - akikbe szerelmes voltam - hogy csak nekem tetszettek volna.
A mostani barátom is vékony (188 cm magas, kb. 65 kiló).
Te vszeg a jellemed vagy a stílusod miatt nem kellesz senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!