Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
15-17 éves lányoknál kizáró ok, ha túl vékony vagyok?
180 cenit ~65kiló. Ráadásul ektomorf testalkatom van, ami azt jelenti, hogy hosszú és vékony végtagjaim vannak.
Ismerek olyanokat akik sokkal kevesebbet foglalkoznak a testükkel, mégis jobban néznek ki. Sokkal... Én meg egyszerűen nem jövök be a lányoknak. Nehogy azt higgyétek, hogy van egy csaj aki azt sem tudja, hogy a világon vagyok és titokban tetszik nekem és várom a sültgalambot. Szoktam próbálkozni, egyszerűen nem tetszem nekik.
Szoktam konzultálni spanokkal, hogy szerintük mit rontok el, de azt mondják korrekt amit írok meg mondok nekik.
Öltözködés terén slim fit cuccokat szoktam venni, szóval ilyen szűkített nadrágokat meg pólót, mert hogy is állnának a bő cuccok.
190 cm vagyok és 63 kg
Tény, hogy megnehezíti a dolgom, de személyiséggel kompenzálható:D
Inkább örülj, hogy nem vagy alacsony, ronda, kisp*csű vagy bármi, amin itt hisztiznek:DDD
Sokszor és nagyon sokszor kell próbálkozni, és csak találsz olyan lányt, akivel kölcsönösen bejöttök egymásnak.
17f
# 4/6
Tévedsz. Az alacsony-vékony kombótól is undorodnak és rondának tartják őket is.
165cm/53kg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!