Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Egy vékony fiúnak esélye...

Egy vékony fiúnak esélye sincs a lányoknál?

Figyelt kérdés
Még a kövéreket is sokkal jobban bírják a lányok,meg az alacsony,de nem vékonyakat is,mint a nyurgákat.
2014. febr. 28. 18:44
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:
de egyszerűen nem tudok,ha belegebedek sem.ötféle edzésprogramot kezdtem el,mindent megcsináltam amit az edző mondott,betartottam az étrendet is,mégis SEMMI változás.még ő is azt mondta,hogy bele kell törődnöm,hogy nem lehetek izmos vagy nagydarab,valakinek ez jutott.de persze mindig megkapom,hogy elkezdhetnék edzeni meg könnyen kigyúrhatja magát egy férfi,de fogalmuk sincs mennyire lehetetlen feladat ez nekem.
2014. febr. 28. 18:54
 12/31 anonim válasza:

Jó nagy hülyeséget írsz azzal, hogy az alacsony vékony sráccokkal a vékonysága baj. Pont, hogy nem. A lányok nagy részénél pont, hogy az alacsonyság ami kizáró ok.

Egyébként meg az összes ide beírt kommentedből sugárzik az önsajnálat amit szintén nagyon utálnak a lányok. Lehet, hogy nem is azzal van bajuk, hogy vékony vagy? Hanem inkább azzal, hogy sajnáltatod magad.

2014. febr. 28. 18:56
 13/31 anonim ***** válasza:
Én pont hogy a vékony fiúkat szeretem... :) Utálom ha valaki kövér, vagy egy nagy izom tömeg... azért jó az is ha 1 fiú szálkás, de az amikor már nem fér be az ajtón annyira izmos, már nagyon rossz.... el sem tudom képzelni milyen lehet vele az ágyban xd
2014. febr. 28. 18:57
 14/31 anonim ***** válasza:
Hiába írod ki ide 15alakalmommal ma ezt a kérdésedet.A válasz továbbra is krumplis hal.
 15/31 anonim ***** válasza:
Amúgy meg nehogy azt higyjétek, hogy hű, de könnyű nekünk soványaknak hízni meg változtatni, kb. olyan nehéz küldetés ez, mint egy kövér embernek lefogyni. Valakinek a hízással vannak szenvedései. Én sem tudok hízni, a rekordom két kiló volt, de akkor havi 20-30 ezret csak ilyen szarokra költöttem, persze, hogy csődbe is mentem aztán jött a visszafogyás...
 16/31 anonim ***** válasza:

Az önbizalmaddal van a baj, nem a vékonyságoddal. Az csak akkor gond ha már betegesen sovány vagy, kiáll az összes csontod, mégtán bele is görnyedsz, hiába eszel sokat.

Volt már vékony, sőt sovány pasim is, és máig előbb választanék egy olyat, mint egy kövéret.

2014. febr. 28. 18:59
 17/31 anonim válasza:
Hízáshoz: 180 cmhez 56 kg voltam. Elkezdtem normális edzés tervel és normális kajálással és megfelelő mennyiségű pihenéssel edzeni. Jelenleg 75 kg vagyok. Pedig énis nehezen hízok. Csak nyilván nem pillanatok alatt kell várni az eredmény, mert ez egy hosszú folyamat.
2014. febr. 28. 19:01
 18/31 A kérdező kommentje:

13as neked sem a vékonyak jönnek be,hanem a szálkásak.

12es sosem sajnáltatom magam az életben,sőt kedves,jó fej vagyok mindenkivel,a haverjaimmal sokat hülyülünk,csak ha egyedül vagyok akkor jön ki ez belőlem,hogy a vékonyságom miatt nincs barátnőm(ezt már több visszautasításnál kijelentették)és itt legalább kipanaszkodhatom magam.de még ennél is dühítőbb,hogy milyen egyszerűnek gondolják a változtatást az alkaton.

2014. febr. 28. 19:01
 19/31 anonim ***** válasza:
Hát én vékony vagyok és mégis nagyon kedvelnek a suliban a lányok 15/ fiú és ask-on is népszerű vagyok :)
2014. febr. 28. 19:05
 20/31 A kérdező kommentje:
engem utálnak a lányok,mert vékony vagyok és ronda
2014. febr. 28. 19:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!