Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha elsőre nagyon bejön,...

Ha elsőre nagyon bejön, zavarba jövök. Javaslatok?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Alapból nincs problémám a kapcsolatteremtésekkel, teljesen szociális vagyok attól függetlenül, hogy azért általában utálok a középpontban lenni.

A gondom az, hogy egyedül akkor blokkol le mindenem, jövök zavarba, és változok meg teljesen, ha például egy csaj az átlagnál jobban tetszik, teszem azt kívül belül gyönyörű, közel tökéletes, + a "mindennapi" csajozásos dolgoknál mindenképpen jobban megérint. A "mindennapi" csajozás alatt értem a szokásost, szemezés, mosoly, majd beszélgetés, tehát csak afféle laza dolgok elsőre, ahogy általában természetes. De ahogy leírtam, előfordul (szerintem mindenkinél), hogy valaki már első látásra (ergo ismeretlen) belefojtja a levegőt, annyira bejön, a személyiségtől kezdve a külsőig, ill. van egyfajta plusz benne, amitől rendhagyó. Na, akkor már megakad a tudományom, valahogy saját magamat blokkolom fölöslegesen...

Kíváncsi vagyok tapasztalatokra, javaslatokra, ki hogyan kezeli magában ezeket a szitukat. :)

19F

2014. febr. 28. 15:35
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem semmit nem kell ez ellen tenni :) mert nincs azzal semmi baj, ha ilyen helyzetekben zavarba jön az ember , nem szégyen ez, mindenkivel így van. :) Sőt kifejezetten aranyos. :)
2014. febr. 28. 15:44
 2/2 A kérdező kommentje:
Na ja, csak hogy már-már magában az ismerkedésben is gátol :D vagyis ilyen esetben eléggé nehezen kezdeményezek :)
2014. febr. 28. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!