Ol ismerkedhet egy felig japan lany azsiai fiukal?
Esküszöm ha 5-6 évvel idősebb lennél, már repülnék is hozzád. Ráadásul nem is élek túl messze tőled. Én is azok táborát erősítem, akik a fél kezüket is odaadnák egy ázsiai lányért, az egészet egy japánért. :D
Úgyhogy ha valaki 20 éven felüli ázsiai lány és itt lurkol, nyugodtan rámírhat! :3
Jah hát japán lányka elég kevés van sajna itt nálunk. :/
Kár hogy messze laksz tőlem. Csomó animefan két kezét adná érted szerintem :3 17/f
Én is félig japán vagyok viszont nekem nem jönnek be az ázsiai pasik, ha már itt lakom nem is szűkíteném le a "kínálatot" arra néhányra akit ismerek.
Engem is kínaiznak, vietnamiznak, koreaiznak, az ismeretleneknek elnézhető, viszont ha csúfolódásból kínaiznak le az tényleg sértő. Kaptam hülye sárga takarodj haza beszólásokat, szerencsére egyre népszerűbbé válunk :) - főleg a japánok - de 10-15 éve még én is csak egy voltam a "kínaiak" közül, valakinek hiába mondtam gőze nem volt, hogy Japán az ott valami sziget a távolban és nem Kína. Persze ilyen most is van, vagy ha már 10x elmondtam mi vagyok mégse jegyzi meg és hülyeségeket kérdez, vagy akik szerint ha ázsiai vagy akkor biztos mindent tudsz Ázsiáról. Mert egy magyar aki Európában lakik nyilván tud franciául, hisz az is Európa.
Egyébként egy átlag magyar se tudja megkülönböztetni a csehet a némettől, a románt a bolgártól, vagy akár egy másik magyart egy szlováktól.
Csináltak videót ázsiai emberekkel is, hogy felismerik-e a más ázsiaiak származását - sokan nem ismerték fel. Akkor ne várjuk el a magyaroktól akik még két eladót se tudnak megkülönböztetni az Asia centerben, nemhogy megmondani, hogy honnan származnak..
Hogy a kérdésre is válaszoljak -
Gondolom a környezetedben nincsenek annyian, így leginkább neten lehet ismerkedni, pl. facebookon van pár ázsiai csoport, hátha.
Engem az Asia centerben is betaláltak - mondjuk ilyen helyeken azért nehéz ismerkedni, meglepően sok ázsiai van az Aréna Plázában is.
Csak 14 évesen nem pesti lakosként nem hiszem, hogy sokat járnál pesti plázákban...
Cserediákok között nagyobb esély a japánokra is, egyetemen egész sokan voltunk, gimiben is volt 3 cserediák.
# 14:
éés egy olyan értelmes félig japán, vagy teljesen japán lánnyal, mint te hol lehet ismerkedni? :3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!